06
МАЙ
2016

Дейзі Рідлі і Наомі Воттс покажуть іншу сторону Гамлета

Британська актриса Дейзі Рідлі, що здобула популярність завдяки картині «Зоряні війни: Пробудження сили», разом з Наомі Воттс зніметься в драмі «Офелія», яка стане переглядом класичної трагедії Шекспіра «Гамлет».
 
На фото: Дейзі Рідлі

У Шекспіра Офелія - ​​одна з небагатьох жінок у п'єсі про принца датського. Поведінка Гамлета поступово зводить Офелію з розуму. Вона знаходиться в невіданні, що Гамлет вбив її батька Полонія, але, дізнавшись про це, остаточно втрачає розум. Тіло Офелії знаходять в річці. Оскільки з тексту трагедії неможливо зрозуміти причини смерті, загибель Офелії досі є предметом суперечок. Можливо, вона покінчила життя самогубством, а можливо, це був нещасний випадок.

В основі «Офелії» буде роман Лізи Кляйн, адаптований для екрану Семі Челлас, яка працювала над серіалом «Божевільні». Знімати фільм буде австралійська постановниця Клер МакКарті. В її останній картині «10 миттєвостей долі» брали участь Кейт Бланшетт і Г'юго Вівінг.

 
На фото: Наомі Воттс

Дія «Офелії» буде розвиватися в XIV столітті, але говорити персонажі будуть як в наш час.

 
На знімальному майданчику восьмого епізоду «Зоряних війн»

Дейзі Рідлі останній місяць буквально засипають проектами. Вона трохи не опинилася в ролі Лари Крофт, але в підсумку в цьому образі з'явиться Алісія Вікандер. Рідлі зніметься у фантастичному трилері «Колма», який продюсує Джей Джей Абрамс, а ставить Маріель Хеллер («Щоденник дівчинки-підлітка»). Актриса веде переговори щодо участі в драмі про голокоса «Втрачена дружина» (The Lost Wife) про дівчину, розлучену з чоловіком під час захоплення Праги нацистами. Зараз Рідлі зайнята в восьмому епізоді «Зоряних війн».
 
Наомі Воттс і Джейкоб Трембле на зйомках «Книги Генрі»

Наомі Воттс знялася в серіалі «Твін Пікс», взяла участь в драмі «Скляний замок» з Брі Ларсон, продюсує та грає головну роль в серіалі «Циганка» для Netflix. В цьому році актрису можна буде побачити в драмі Коліна Треворроу «Книга Генрі».
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####