06
ТРА
2016

Рассел Кроу складе компанію Тому Крузу в «Мумії»

Зйомки трилера студії Universal «Мумія» вже йдуть, але на цьому тижні до проекту може приєднатися Рассел Кроу. Актор веде переговори про участь у фільмі, де зіграє роль в стилі доктора Джекілл і містера Хайда.
 
На фото: Рассел Кроу

Нова «Мумія» - частина проекту Universal з перезапуску фільмів про класичних монстрів студії начебто Дракули і Людини-вовка. Джон Спейтс, який працював над текстами картин «Прометей», «Доктор Стрендж» і «Пасажири», написав сценарій фільму. У режисерському кріслі знаходиться колишній продюсер і сценарист Алекс Куртцман.

Відзначимо, що Куртцман дебютував у режисурі драмою «Люди як ми» і деякий час був приписаний до екранізації коміксу «Веном».

 
На фото: Том Круз

Розмови, пов'язані з участю Кроу в «Мумії», пішли за кілька днів до початку роботи Каннського кіноринку. Відомо також, що актор приїде в Канн, щоб представити свій новий фільм «Славні хлопці». Прем'єра стрічки відбудеться в секції «Опівнічний показ».

На сьогоднішній день реліз «Мумії» призначений на 8 червня 2017 року. Крім того, Universal зарезервувала 13 квітня 2018 року за якийсь фільм про монстрів. Цілком можливо, це буде «Людина-невидимка», де до головної ролі придивляється Джонні Депп.

 
Кадр з фільму «Славні хлопці»

Universal будує свій монстровсесвіт за принципом компанії Marvel і її супергероїв, так що варто чекати окремих фільмів про Джекіллу і Хайда, привида опери та тварюки з Чорної лагуни.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####