09
ТРА
2016

Молодим Ханом Соло став Олден Еренрайк

Пошуки завершилися: режисери Крістофер Міллер і Філ Лорд знайшли актора, який зіграє Хана Соло у фільмі про пригоди молодого контрабандиста. Американець Олден Еренрайк, якого можна було недавно бачити в фільмі братів Коен «Аве, Цезар!», затверджений на головну роль в поки що безіменномму проекті.
 
На фото: Олден Еренрайк

Еренрайк був одним з головних претендентів. Крім нього прослуховування проходили багато молодих артистів, зокрема Терон Еджертон, Джек Рейнор, Майлз Теллер, Дейв Франко і Ансель Елгорт.

Ніяких деталей сюжету поки немає. Можливо, у фільмі будуть якісь залишки від розширеного всесвіту «Зоряних війн», описаної в тому числі і в книгах, але після покупки Lucasfilm студія Disney заявила, що піде своїм шляхом і не буде використовувати ці сюжети в своїх картинах. Хоча, звичайно, нічого виключати не можна.

Очікується, що картина Міллера і Лорда буде називатися «Хан Соло. Зоряні війни. Історія» за аналогією з виходячого в цьому році спін-оффу «Бунтар один. Зоряні війни. Історія».

13 квітня стало відомо, що Олден Еренрайк є головним претендентом на роль. Його спроби виявилися найбільш вражаючими. Своїй кар'єрі Олден зобов'язаний Френсісу Форду Копполі, який зняв його в «Тетро» сім років тому. Після цього Олден знімався в таких картинах, як «Стокер», «Прекрасні створіння» і «Жасмін», а в цьому році він практично вкрав фільм «Аве, Цезар!» у Джорджа Клуні. У комедії братів Коен Еренрайк виконав роль актора, якому різко доводиться змінити амплуа і замість звичних ковбоїв грати роль джентльмена.

 
Кадр з фільму «Аве, Цезар!»

Нещодавно Еренрайк завершив роботу у військовій драмі «Жовті птиці», а цієї осені він з'явиться на американських екранах в проекті Воррена Бітті про Говарда Г'юза.

Зйомки фільму про Хана Соло почнуться в січні 2017 року. За даними інсайдерів, Хан може з'явитися в епізодичній ролі в картині «Бунтар один». Актор на цю роль був вибраний заздалегідь, щоб Гарет Едвардс встиг зняти сцену з його участю.

Крістофер Міллер вивісив днями в твіттері знімок зброї Хана з підписом: «Уже не терпиться постріляти!» Слово «постріляти», тобто shooting, також означає «зйомки».

 

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####