10
ТРА
2016

Ендрю Гарфілд зніметься у режисера горора «Воно»

Девід Роберт Мітчелл, чий фільм «Воно» підкорив любителів жахів, затвердив на головну роль у своєму новому проекті Ендрю Гарфілда. Актор, двічі зіграв Людину-павука і приступить до зйомок у кінці літа цього року.
 
На фото: Ендрю Гарфілд

Картина «Під Сілвер-Лейк» (Under the Silver Lake), де Сілвер-Лейк позначає район Лос-Анджелеса, буде сучасним нуаром. Як зрозуміло з назви, дія розвивається в Місті ангелів. Деталі сюжету тримаються в таємниці.

 
На фото: Девід Роберт Мітчелл

Продюсує стрічку Майкл Де Лука. Три його фільми були номіновані на «Оскар». Це «Соціальна мережа», «Людина, яка змінила все» і «Капітан Філліпс». Серед комерційних проектів продюсера «Примарний вершник», «Дракула. Невідома історія» і «П'ятдесят відтінків сірого».

Режисер Девід Роберт Мітчелл дебютував в кіно в 2010 році комедією «Міф про американську вечірку». Прем'єра пройшла на кінофестивалі SXSW, де стрічка була відзначена особливим призом журі, а міжнародна прем'єра відбулася на Каннському кінофестивалі в секції «Тиждень критиків».

 
Кадр з фільму «Мовчання»

Мітчелл знову опинився в Канні в 2014 році з горором «Воно», в якому підлітків переслідував кошмар, що передається статевим шляхом. Картина отримала відмінний прийом у критиків і користувалася успіхом у глядачів.
 
Кадр з фільму «З міркувань совісті»

Ендрю Гарфілд востаннє з'являвся на українських екранах в образі Пітера Паркера у фільмі «Нова Людина-павук 2: Висока напруга» два роки тому. Драма «99 будинків» за участю Ендрю і Майкла Шеннона, показана на кінофестивалях у Венеції і Торонто, у нас в кіно так і не вийшла. Минулий рік актор провів на знімальному майданчику драми Мартіна Скорсезе «Мовчання», реліз якої запланований на цей рік, а також проекту Мела Гібсона «З міркувань совісті».
 
Джерело: kinopoisk.ru
переклад: kinobox.in.ua
#####