11
ТРА
2016

Ділан О'Брайен стане підопічним Майкла Кітона

Перервавши роботу над триквелом «Того, що біжить лабіринтом» через отриману на знімальному майданчику травму, Ділан О'Брайен, проте, продовжує підбирати для себе нові проекти. 24-річний актор обговорює можливість участі в екранізації бестселера Вінса Флінна «Американський вбивця», де до однієї з головних ролей приписаний Майкл Кітон.
 
На фото: Ділан О'Брайен

Книга, що значиться одинадцятою в серії романів письменника, є приквелом історії про агента ЦРУ Мітча Раппе, який веде безжалісне полювання за терористами, і представляє персонажа ще молодим і недосвідченим. Наставником на початку шляху героя виступає Стен Херлі (Кітон), ветеран холодної війни, який щосили намагається зламати новачка, який в підсумку доводить свою спроможність.

Кіноадаптація «Американського вбивці» вже кілька років пробивається до глядача. У 2012-му компанія Lionsgate кликала в проект Брюса Вілліса в якості вихователя Раппа і готова була заплатити Крісу Хемсворту гонорар в 10 мільйонів доларів власне за центральну роль у фільмі, проте зірка «Месників» вважала за краще відмовитися.

 
На фото: майкл Кітон

У різний час режисерське крісло трилера привертало до себе то Антуана Фукуа, то Цвіка Едварда, то Джеффрі Начманоффа, але в даний час постановником стрічки призначений Майкл Куеста ( «Убити гінця», «Батьківщина», «Декстер»).

Останню версію сценарію екранізації написав Стівен Шифф ( «Американці», «Волл Стріт: Гроші не сплять», «Лоліта»). Продюсирують картину Лоренцо ді Бонавентура і Нік Векслер, фінансування ж здійснюють CBS Films і Lionsgate. З огляду на вибір роману, що розповідає передісторію персонажа, компанії, очевидно, мають плани на нову франшизу.

 
Кадр з фільму «Той, що біжить лабіринтом: Випробування вогнем»

Виробництво «Американського вбивці» передбачається запустити влітку. До цього моменту О'Брайен, який є найбільш імовірним кандидатом на роль Мітча Раппа, повинен вже оговтатися від травми і, мабуть, завершити зйомки в «Тому, що біжить лабіринтом».

У вересні молодого актора можна буде побачити в «Глибоководному горизонті» Пітера Берга.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####