12
ТРА
2016

Рідлі Скотт візьметься за вестерн за сценарієм Дрю Годдарда

Режисер Рідлі Скотт і сценарист Дрю Годдард, разом працювали над минулорічним «Марсіянином», знову поспівпрацюють, об'єднавшись для вестерну «Привиди далеких земель» (Wraiths of the Broken Land) за однойменним романом С. Крейга Залера.
 
На фото: Рідлі Скотт

Опублікована в 2013 році книга - друга за рахунком твір автора, в 2015-му дебютував у режисурі з досить високо оціненою критиками картиною «Костяной томагавк», де зіграли Курт Рассел, Патрік Вілсон і Меттью Фокс.

У «Примарах» Залера дія розгортається на початку минулого століття в Мексиці. Дві сестри змушені займатися проституцією в чоловічому клубі, а їх брати і батько, щоб визволити дівчат, збирають власну банду, в яку входять колишній раб, індіанець і безжалісний головоріз, який виступає тактичним лідером операції.

 
На фото: Дрю Годдард

Продюсирують прийдешній вестерн партнер режисера по компанії Scott Free Майкл Шефер, Саймон Кінберг («Дедпул», «Люди Ікс: Апокаліпсис»), Адітья Суд («марсіянин») і сам Годдард.

Попередня спільна робота двох кінематографістів зібрала в світовому прокаті понад 630 мільйонів доларів при 108-мільйонному бюджеті. «Марсянин» також приніс його творцям сім номінацій на «Оскар», в тому числі в сценарній категорії.

 
На зйомках «Марсіянина»

Поки не повідомляється, коли Рідлі Скотт приступить до нової стрічки. В даний час постановник знаходиться на знімальному майданчику сиквела «Прометея», чий реліз намічений на 3 серпня 2017 року.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####