13
ТРА
2016

Руссо анонсували свій проект про китайського супергероя

Постановники триквела «Першого месника» Джо і Ентоні Руссо оприлюднили інформацію про підготовлюваний ними фільм «Пробудження героя» (The Hero's Awakening), в центрі сюжету якого виявиться китайський персонаж. Проект буде зніматися на мандаринській мові.
 
На фото: Джо і Ентоні Руссо

Брати-режисери анонсували картину, описану як науково-фантастична, в ході свого перебування в Пекіні, куди обидва приїхали, промотуючи кінокомікс «Перший месник: Протистояння», який отримав гарячий прийом в КНР.

Руссо не будуть самі займатися постановкою «Пробудження», а обмежаться продюсерськими функціями. Проте біля керма фільму стануть все-таки два режисери - китайський кінематографіст Фен Мушуй і американець Ентоні Леонарді, який дебютував в повному метрі горором «Нічого не бійся», а до того працював художником розкадрувань в «Грі престолів» і «Книзі джунглів».

Фінансування проекту беруть на себе місцеві компанії Anthem і FangJin Visual Media Culture Communication Co.

 
На зйомках «Першого месника 3»

Джо Руссо вперше обмовився про картину з китайським супергероєм ще в квітневому інтерв'ю виданню LA Times. Тоді ж він повідомив, що бюджет екшна складе близько 30 мільйонів доларів. Постановник висловив надію, що стрічка буде повністю китайською. Тепер же стало відомо, що вона розрахована виключно на локальний ринок. Зйомки планується розпочати в жовтні.

Тим часом «Перший месник: Протистояння» перетнув в Піднебесній 100-мільйонну планку касових зборів.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####