16
ТРА
2016

Бретт Ретнер зробить з Джонні Деппа розпусника

Продюсер Бретт Ретнер, здається, підшукав для себе новий режисерський проект. Ним може стати стрічка «Розпусник» (The Libertine), головну роль в якій виконає Джоні Депп.
 
На фото: Бретт Ретнер

У центрі оповідання виявиться відомий французький політик, якого звинувачують у сексуальному насильстві по відношенню до готельної покоївки і в очікуванні судового розгляду перебуває під домашнім арештом в своїх розкішних апартаментах в Нью-Йорку. Сюжет картини частково заснований на разі 2011 року з участю Домініка Стросс-Кана.

 
На зйомках «Геркулеса»

Назва фільму, ймовірно, буде змінено, оскільки Джонні Депп в 2004-му вже знімався в проекті «Розпусник» Лоуренса Данмора. Тоді актор грав англійського поета і дамського угодника Джона Вілмота, графа Рочестера.
 
На фото: Джонні Депп

За словами самого Ретнера, дія всієї стрічки буде розвиватися в одному місці. Такий камерний формат стане новим досвідом для постановника, який раніше більшою мірою спеціалізувався на екшнах і бойовиках. «Це один з кращих сценаріїв, що я коли-небудь читав. Люди здивуються, оскільки я завжди був комерційним кінематографістом, а це фільм набагато менше. Я чекав чогось такого, щоб прийти і сказати Кевіну Цудзіхарі [генеральному директору Warner Bros.]: ось що я хочу зняти», - заявив режисер в інтерв'ю для Deadline.

 
«Розпусник» 2004 року

Продюсер «Легенди Г'ю Гласса» також має плани на проект про групу Milli Vanilli і байопік засновника Playboy Г'ю Хефнера, але «Розпусник», безумовно, займає перше місце в думках Ретнера. Останньою його роботою на ниві постановки був епік «Геркулес». З Джонні Деппом Бретт перетинався в зв'язку з кримінальною драмою «Чорна меса».
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####