17
ТРА
2016

Режисер «Міцного горішка 5» розслідує терористичну змову

Ірландський постановник Джон Мур, відповідальний за п'яту частину франшизи «Міцний горішок», срежисує екшн-трилер N.O.C. для компанії Film House Germany.
 
Брюс Вілліс і Джон Мур на зйомках «Міцного горішка 5»

Фільм за сценарієм Девіда Маталона і Деніела Скотта Гордона розповість про агента ЦРУ, що працює під прикриттям і дізнатися про те, що всередині управління є люди, які співпрацюють з терористичним осередком. Сховавшись в берлінській лікарні, головний герой змушений рятуватися як від своїх колег, так і від злочинців, щоб зібрати всі докази несанкціонованої операції і надати їх тим, хто може йому повірити.

Виробництво картини має стартувати в німецькій столиці в кінці літа. Продюсерами проекту виступають Габріела Бахер («Франкенштейн»), Невід МакІллхарджі («Рок-н-рольщик») і Марина Грасік («Я, Алекс Кросс»). Самі творці стрічки наділяють її епітетами «смілива», «безкомпромісна» і «складна».

 
Кадр з фільму «Міцний горішок 5»

Міжнародними продажами трилера відає на кіноринку в Каннах компанія Radiant Films International.

Останньою режисерською роботою Джона Мура був бойовик «Міцний горішок. Гарний день, аби померти», який зібрав понад 304 мільйонів при 92-мільйонному бюджеті. З 2016-го у постановника виходить детектив I.T. з Пірсом Броснаном.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####