30
СІЧ
2015

Кріс Претт може стати новим Індіаною Джонсом

Disney кличе на роль Індіани Джонса Кріса Претта

На сьогоднішній день немає ніяких офіційних підтверджень, але інформація йде від інсайдерів сайту Deadline. Тепер, коли Disney повністю розібралася з франшизою «Зоряні війни», настав час взятися за «Індіану». Але хто може замінити Харрісона Форда і з гідністю носити капелюх знаменитого шукача пригод?

Цей фан-арт уже давно подорожує по мережі, як би натякаючи продюсерам, що на роль містера Джонса підходить Кріс Претт, колишній пухлик з серіалу «Парки і зони відпочинку», а з літа 2014-го герой бойовика «Вартові галактики».

 
Кріс Претт у фільмі «Вартові галактики»

Схоже, сталося щось незвичайне, і на студії почули інтернет. За відомостями Deadline, Disney поклала око на Претта і бачить його в якості актора, здатного пронести на своїх плечах франшизу про Індіану Джонса.

Нагадаємо, що на рахунку у Кріса, крім «Вартових Галактики», участь у фільмі «Світ Юрського періоду», що може перетворитися на ще одну франшизу. У квітні актор почне зніматися в ремейку вестерну «Чудова сімка» Антуана Фукуа з Дензелом Вашингтоном.

Ще раз відзначимо, що запрошення Кріса Претта на роль Індіани Джонса поки не є офіційним, але будемо пам'ятати, що диму без вогню не буває.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####