17
ТРА
2016

Ліам Нісон сяде за кермо снігоприбирача

Скандинавська кримінальна комедія «Для того, щоб зникнути» Ганса Петтера Моланда отримає американський ремейк, головну роль в якому зіграє Ліам Нісон. Режисер оригіналу сам займеться постановкою нової версії.
 
На фото: Ліам Нісон

Картина зі Стелланом Скарсгардом дебютувала два роки тому в основному конкурсі Берлінського фестивалю, де удостоїлася похвали від критиків і глядачів. У центрі сюжету стрічки перебував водій снігоприбирача, чий син пішов з життя в результаті передозування. Однак насправді виявлялося, що смерть молодої людини підлаштували представники наркоклана, з лідером якого герой, тихий і милий спочатку, побажав звести рахунки.

Після прем'єри в німецькій столиці фільм іменували сумішшю «Фарго» і картин Тарантіно.

 
Кадр з фільму «Для того, щоб зникнути»

Сценарій ремейка доручено написати Френку Болдвіну. Події стрічки відбуватимуться на американському курорті начебто Аспена, а персонажі продемонструють більше етнічне розмаїття, ніж можна було спостерігати в європейському варіанті історії. Проте Ліам Нісон залишиться за кермом снігоприбирача.

В даний час актор готується до зйомок у «Фелті» Пітера Ландесмана, де втілить образ замначальника ФБР з псевдонімом Глибока Глотка, колишнього інформатора журналістів в Вотергейтському скандалі.
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####