18
ТРА
2016

Люпіта Ніонго може стати подругою Чорної пантери

Лауреату премії «Оскар» Люпіті Ніонго запропоновано стати частиною кіновсесвіту Marvel. Актриса веде переговори про зйомки в проекті «Чорна пантера», де вона може зіграти роль подружки персонажа Чедвіка Боузмана.
 
На фото: Люпіта Ніонго

Деталі образу, уготованого зірці «12 років рабства», не повідомляються. Відомо, що у протагоніста протягом п'ятдесяти років з моменту його появи на сторінках коміксів було кілька ключових романів, в тому числі з мутантом Шторм, вона ж Ороро Монро. На останній пантера одружився в одному з сюжетів, і ця лінія була пов'язана з історією «Протистояння», на якій частково заснований недавній «Перший месник 3».

Однак правами на всіх героїв серії «Люди Ікс» відає компанія Fox, і в прийдешньому «Апокаліпсисі» ця роль відписана Александрі Шіпп.

 
Чорна пантера в фільмі «Перший месник 3»

Постановником «Чорної Пантери» значиться режисер «Кріда» Раян Куглер. Сценарій фільму написав Джо Роберт Коул. Нагадаємо, в центрі оповідання виявиться спадкоємець династії, правлячий вигаданою африканською країною - технологічно просунутою державою. Після смерті батька молодий король Т'Чалла встає на захист батьківщини від лиходіїв, які посягали на трон. Пантера вважається одним з найрозумніших персонажів Marvel.

Реліз стрічки, продюсуємий Кевіном Файгом, запланований на 15 лютого 2018 року.

 
Кадр з фільму «Королева Катве»

Люпіта Ніонго в останній раз з'являлася на великому екрані в «Пробудженні сили» в якості Маз Каната, створеної повністю за допомогою CGI. Вона також подарувала свій голос вовчиці в «Книзі джунглів». В 2016-му актриса постане в діснєєвській «Королеві Катві».
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####