21
ТРА
2016

Дженніфер Лоуренс стане спільницею Сандри Буллок

Лауреат «Оскара» Дженніфер Лоуренс веде переговори про участь в підготовлюваному перезапуску «Одинадцяти друзів Оушена», де команда грабіжників буде повністю складатися з жінок, очолить яких героїня Сандри Буллок.
 
На фото: Дженніфер Лоуренс

Проект був задуманий в 2014 році нині покійним продюсером Джері Вайнтраубом, постановником Стівеном Содербергом і актором Джорджем Клуні, котрі виконували центральний образ в трилогії нульових. Сценарій нової версії написала Олівія Мілч, яка адаптуватиме для великого екрану комікс «Королева і країна». У режисерському кріслі фільму знаходиться Гері Росс, який до того знімав Лоуренс в «Голодних іграх».

 
На фото: Сандра Буллок

Цілком ймовірно, в центрі сюжету ремейка виявиться сестра Денні Оушена (Буллок), що вийшла на волю з в'язниці і замишляє крадіжку намиста на балу Інституту моди Met Gala. Зірка «Людей Ікс», очевидно, стане правою рукою протагоністки, зігравши роль, схожу тієї, що виконав раніше Бред Пітт.

 
На фото: Гері Росс

Виробництво стрічки, як очікується, стартує восени цього року. Поки ж Росс займається шліфуванням свого останнього фільму «Вільний штат Джонса».

 
Кадр з фільму «Одинадцять друзів Оушена»

Дженніфер Лоуренс на цьому тижні можна буде побачити в українських кінотеатрах в кінокоміксі «Люди Ікс: Апокаліпсис», а під кінець року актриса постане в мелодраматичній фантастиці «Пасажири» з Крісом Праттом.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####