23
ТРА
2016

Екшн Коліна Треворроу взяла під крило компанія Спілберга

Компанія Amblin Entertainment Стівена Спілберга підтримає виробництво сімейного екшн-фільму Powerhouse, заснованого на оригінальній ідеї режисера «Світу Юрського періоду» Коліна Треворроу.
 
На фото: Колін Треворроу

Написанням сценарію і постановкою стрічки, деталі сюжету якої залишаються невідомими, повинна буде зайнятися Емілі Кармайкл, чиї короткометражні роботи перш демонструвалися в конкурсі фестивалів «Санденс», Tribeca і Suth by Southwest. Треворроу побачив її картину «Мисливець і лебідь обговорюють їх зустріч» і запросив кінематографістку на знімальний майданчик «Книги Генрі», де обидва вони обговорили oперсонажів, що населяють всесвіт Powerhouse.
 
На фото: Стівен Спілберг

Пояснюючи свій вибір режисера фільму, Колін відгукнувся про Емілі як про автора, котрий уміє надати теплоти і людяності жанру.

Продюсувати екшн будуть сам Треворроу і Саймон Кінберг («Марсіянин», «Дедпул», «Люди Ікс: Апокаліпсис»).

 
Кадр з фільму «Світ Юрського періоду»

Постановник «Світу Юрського періоду» зараз зайнятий на постпродакшні згадуваної драми «Книга Генрі», в якій зіграли Наомі Воттс, Лі Пейс, Джейкоб Трембле і Сара Сілверман. Колін відмовився від зйомок сиквела пригод в парку динозаврів, але поряд зі Стівеном Спілбергом зберіг за собою продюсерські функції у фільмі.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####