24
ТРА
2016

Марго Роббі очолить проект про лиходіїв і супергероїв DC

Марго Роббі запропонувала компанії Warner концепцію фільму, в центрі оповідання якого виявляться жіночі персонажі всесвіту DC. Зірка планує з'явитися в стрічці в образі Харлі Квінн і спродюсує проект.
 
На фото: Марго Роббі

За словами інсайдерів, австралійська актриса, отримавши роль в «Загоні самогубців», з головою поринула у вивчення своєї героїні і виявила на сторінках коміксів безліч цікавих жіночих образів. Вона сама знайшла для фільму сценариста, чиє ім'я не розголошується, проте відомо, що це теж дівчина.

 
Кадр з фільму «Загін самогубців»

Сюжетні деталі картини, природно, поки не повідомляються, але голлівудські видання вже щосили фантазують про склад учасниць проекту. The Hollywood Reporter, зокрема, передбачає, що персонажами такої стрічки могли б стати Бетгьорл, Отруйний плющ, команда «Хижі птахи» і Катана, яка разом з Харлі Квінн постане в прийдешньому екшні Девіда Ейра.

Даючи добро на задуманий Роббі фільм, Warner не дуже ризикує, враховуючи зростання популярності Харлі Квінн, яка в частині уваги з боку шанувальників останнім часом обігнала Чудо-жінку. «Загін самогубців» ж здатний зміцнити популярність героїні Марго.

 
Катана в «Загоні самогубців»

Кар'єра Роббі різко пішла вгору після зйомок в стрічці «Вовк з Волл-стріт» Мартіна Скорсезе. В цьому році актрису можна буде побачити не тільки в картині Ейра, а й в перезапуску історії про Тарзана.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####