24
ТРА
2016

«Тор 3» назвав склад акторів, Кітон повернувся до павучка

Marvel підтвердила основний акторський склад проекту «Тор: Рагнарьок», чиєю постановкою займеться новозеландець Тайка Вайтіті. Майкл Кітон відновив переговори про участь в перезапуску «Людини-павука». Подробиці кастингів кінокоміксів - в дайджесті.
 
На фото: Кейт Бланшетт

Згідно з офіційним прес-релізом, в триквел історії про скандинавського бога з'являться Кейт Бланшетт в образі таємничої нової лиходійки по імені Гела, Джефф Голдблюм в якості ексцентричного Магістра, Зірка «Кріда» Тесса Томпсон в ролі Валькірії, однією з класичних героїнь, і Карл Урбан як Скйордж на прізвисько Кат.

 
На фото: Джефф Голддблюм

Крім того, Marvel заявила про повернення Марка Руффало до свого персонажа Халка. Серед колишніх зірок франшизи, які також постануть у фільмі, значаться, зрозуміло, Кріс Хемсворт і Том Хіддлстон, Ідріс Ельба, Ентоні Хопкінс і Джеймі Александер.

У прокаті картина виявиться 2 листопада 2017 року.

 
На фото: Кард Урбан

На тлі новин про затверджений акторський склад «Тора 3» в черговий раз піднялася хвиля повідомлень про те, що Майкл Кітон продовжує обговорювати з Marvel свою участь в ребуті «Людини-павука» з Томом Холландом. Переговори з актором застопорилися на стадії залучення до проекту Роберта Дауні-молодшого, але, схоже, Sony має серйозні наміри здобути в свій фільм відразу двох артистів і добивається згоди зірки «Бердмена».

 
На фото: Тессаа Томпсон

Передбачається, що Кітон може зіграти Стерв'ятника, яскравого антагоніста Пітера Паркера. Однак в стрічці буде фігурувати і інший злодій. Студія розраховує ввести в сюжет персонажа на прізвисько Тінкерер. Це він винайшов костюм Стерв'ятника, використовуючи технології інопланетної раси чітаурі, витягнуті з-під завалів після великої битви в Нью-Йорку, влаштованої в перших «Месниках».

 
На фото: Майкл Кітон

«Людину-павука» за сценарієм Джона Френсіса Дейлі і Джонатана М. Голдштейна зніме Джон Воттс. Виробництво почнеться цього літа в Атланті, а в кінотеатри картина потрапить в липні 2017 року.

 
Джерело: kinopoisk.ru
переклад: kinobox.in.ua
#####