24
ТРА
2016

Ребел Вілсон потрапить в ромком

Зірка «Ідеального голосу» Ребел Вілсон зніметься в поки що залишеній безіменній романтичній комедії, яка розробляється компанією New Line. В даний час студія знаходиться в пошуках постановника для проекту.
 
На фото: Ребел Вілсон

Продюсерами майбутнього фільму виступають Тодд Гарнер («Лицар дня», «Джек і Джилл», «Назустріч шторму»), Грант Шарбо («Ворота», «Зниклі безвісти») і Джина Метьюз («Чого хочуть жінки»).

Першу версію сценарію стрічки написала Ерін Кардільо («Важлива мама»), після чого до тексту доклали руку Дена Фокс («Наречений напрокат», «Одного разу у Вегасі») і Кеті Сілберман, як і Дена, продюсував відносно недавню комедію «В активному пошуку» за участю Вілсон.

 
Кадр з фільму «В активному пошуку»

Головна героїня нової картини - цинічна молода жінка, яка не вірить в любов, але в один день прокидається і виявляє, що її життя перетворилося на ромком.

Ребел Вілсон в цьому році можна було побачити в згадуваному фільмі «В активному пошуку», де її колегами по екрану були Дакота Джонсон, Елісон Брі і Леслі Манн, і в екшн-комедії «Брати з Грімсбі» з Сашею Бароном Коеном. Актриса, прикріплена до майбутнього триквелу «Ідеального голосу», до кінця 2016-го постане також в «Красиво жити не заборониш» з Карою Делевінь і Гвендолін Крісті.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobo.in.ua
#####