25
ТРА
2016

Продюсер фільмів за коміксами DC змінить професію

Студія Warner розбирається з причинами недобору грошей фільмом «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості». Продюсер-ветеран Чарльз Ровен, який працював над екранізаціями коміксів DC з стрічки «Бетмен: Початок», більше не буде займатися картинами Warner за коміксами.
 
Кадр з фільму «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості»

Зараз Ровен продюсує новий проект Зака ​​Снайдера «Ліга справедливості: Частина 1». На його рахунку завершений «Загін самогубців», майбутня «Чудо-жінка», і, зрозуміло, «Бетмен проти Супермена». Фільм, зіткнувший двох найпопулярніших супергероїв коміксів DC, що представив світу Чудо-жінку, зібрав в прокаті 871 млн доларів, що не була межею мрій студії Warner. Від такого фільму очікувалися збори від мільярда і вище.

За даними інсайдерів The Hollywood Reporter, Warner переведе Ровена на позицію виконавчого продюсера, на якій йому не доведеться більше щодня стежити за виробництвом фільмів. В принципі він може продовжувати роботу продюсера над деякими сиквелами до фільмів, над якими працює зараз.

 
На фото: Чарльз Ровен

Будучи однією з ключових фігур не тільки блокбастерів за коміксами DC, а й студії Warner, Чарльз Ровен працював над трилогією Крістофера Нолана «Темний лицар», над фільмами «Людина зі сталі», «Загін самогубців», «Ліга справедливості: Частина 1»,
«Чудо-жінка». Однак «Аквамен» і «Флеш» будуть зняті без його участі.

17 травня Warner оголосила про реорганізацію складу чиновників, які працюють над екранізаціями DC. Тепер стежити за цими проектами будуть виконавчий віце-президент Warner Джон Берг і директор з виробництва DC Джефф Джонс. Відзначимо, що Джонс очолить недавно створену компанію DC Films, причому на його рахунку успішна робота з коміксами на телебаченні, серіали «Стріла» і «Флеш».

 
Кадр з фільму «Бетмен: Початок»

Джонс вже притягнутий до сольного фільму про Бетмена, який поставить Бен Аффлек, і заявив, що майбутні кінопроекти за коміксами DC будуть випромінювати надію і оптимізм.

Серед причин, за якими Ровен виявився відстороненим від екранізацій DC є і така: студія буде збільшувати кількість картин за коміксами видавництва, а одній людині фізично неможливо відстежувати весь процес роботи над кількома картинами одночасно.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####