03
ЛЮТ
2015

Міла Йовович відправиться в «Втрачені землі»

Міла Йовович зіграє в екранізації твору
Джорджа Р.Р. Мартіна

Картина об'єднає в одне оповідання історії про трійку жіночих персонажів. Один із сюжетів буде пов'язаний з безрозсудною королевою побудованого на вершині гори міста, яка побажала купити у впливової чарівниці Сірої Еліс (її зіграє зірка фільмів «Оселя зла») дар звернення до вовка. Щоб виконати замовлення молодої леді, що не зогадується, яку ціну їй доведеться заплатити за своє прохання, чаклунка відправляється в таємниче місце під назвою Втрачені землі.

Друга оповідна лінія присвячена войовничої панночці Шаррі, що відправляється на пошуки свого втраченого коханого і бореться з драконом, який служить воротарем семи світів. По дорозі вона зачаровується господарем якогось містичного замку, забуваючи про мету своєї місії і при цьому залишаючись в невіданні про справжню сутність її нового знайомого.

Нарешті, третя історія, що має футуристичний характер, зосереджена на молодій дівчині-Варварці, що потрапляє під заклинання самотньої відьми з космічного корабля.

 
Міла Йовович у фільмі «Оселя зла: Потойбічне життя»

Сценарієм і постановкою прийдешнього фентезі-проекту буде завідувати німецький режисер Костянтин Вернер, в чиєму послужному списку виявляється не надто рейтингова пригодницька картина «Королева слов'ян». Крім Йовович, що знаходиться на фінальній стадії переговорів з продюсерами, до стрічки прикріплений Джастін Четвін з серіалу «Безстидники».

Фільм, зйомки якого стартують в останньому кварталі 2015-го, є копродукцією Німеччини та Канади. За міжнародні права на проект відповідає Myriad, що збирається представити фентезі на кіноринку в Берліні протягом цього тижня.

Нагадаємо, що Міла Йовович в березні цього року з'явиться у прокаті в сучасній адаптації шекспірівської трагедії «Цімбелін», де також знялися Ітан Хоук і Ед Харріс. Також побачити актрису можна буде в трилері «Вціліла», який буде випущений в прокат 24 вересня. Цілком можливо, актриса також візьме участь у зйомках шостої частини фільму «Оселя зла».
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####