31
ТРА
2016

Стівен Содерберг зніме в своєму новому фільмі Бонда

Нова картина Стівена Содерберга Logan Lucky обзавелася підтримкою Деніела Крейга. Головні ролі зіграють Майкл Шеннон і Ченнінг Татум. Також у фільмі будуть зайняті Кетрін Хайгл, Адам Драйвер, Райлі Кіо і Сет Макфарлейн.
 
На фото: Деніел Крейг

Содерберг останнім часом займався телепроектами, зокрема знімав «Лікарню Нікербокер», продюсував «Дівчину за викликом». Останній кінопроект режисера - трилер «Побічний ефект», що вийшов в 2013 році. Содерберг неодноразово погрожував піти з режисури, однак постійно змінює свої плани.

 
На фото: Стівен Содерберг

У Logan Lucky Ченнінг Татум і Майкл Шеннон зіграють братів, які планують пограбування під час гонки NASCAR. Зйомки призначені на осінь цього року, а препродакшн починається вже в найближчі вихідні, 28-29 травня.

Паралельно з кастингом Крейга в проекті Содерберга постає питання: чи буде актор далі грати агента 007? З чуток, Деніел відмовився від пристойної суми, яку йому обіцяли за повернення до образу Джеймса Бонда. 25-й за рахунком фільм про пригоди британського шпигуна до сих пір не має дати прем'єри. У проекту немає сценарію і багатьох інших необхідних для запуску у виробництво елементів.

 
На фото: Ченнінг Татум

Деніел Крейг вже досить ясно висловлював свій намір покинути франшизу. За деякими даними, продюсери підшукують іншого актора. Роль агента 007 може приміряти на себе Джеймі Белл. Ходять чутки про те, що актор зустрічався з продюсером серії Барбарою Брокколі.

 
На фото: Майкл Шеннон

Також Крейг недавно підписався на серіал «П'юріті» за однойменним романом Джонатана Франзена. Очікується два сезони по 10 серій в кожному. Продюсер - Скотт Рудін, режисер - Тодд Філд. Для Крейга це буде перший телевізійний проект.

Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####