31
ТРА
2016

Двейн Джонсон зіграє в «Хмарочосі»

Студія Legendary у важкій битві з конкурентами виграла боротьбу за проект «Хмарочос», який описується як «Міцний горішок» в Китаї. Головну роль виконає Двейн Джонсон. Автором сценарію і режисером картини стане Роусон Маршалл Тербер, постановник комедії «Ми - Міллери».
 
На фото: Двейн Джонсон

«Хмарочос» з'явився минулого тижня, моментально викликавши бажання кількох студій взятися за проект. До нього вже були приписані як Джонсон, так і Тербер. Universal, Sony і Paramount намагалися роздобути картину, однак виграла студія Legendary, недавно куплена китайським конгломератом Wanda Group. Тільки за сценарій Legendary довелося розщедритися на 3 млн доларів.

 
На фото: Роусон Маршалл Тербер

В основі сюжету оригінальна ідея Роусона Маршалла Тербера, яка ретельно приховується. Відомо лише, що дія цього пригодницького трилера буде розвиватися в величезному хмарочосі, розташованому десь в Китаї. Картина буде схожа на класичні бойовики з Брюсом Віллісом а-ля «Міцний горішок».

Продюсує проект Бо Флінн, який активно розробляє картини для участі Двейна Джонсона. Серед недавніх його проектів є «Подорож 2: Таємничий острів», «Геркулес», «Розлом Сан-Андреас» і «Рятувальники Малібу».

 
Кадр з фільму «Півтора шпигуна»

Тербер вже знімав Джонсона в комедійному бойовику «Півтора шпигуна», який вийде на українські екрани 30 червня.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####