02
ЧЕР
2016

Том Хіддлстон може стати Джеймсом Бондом

Чутки про зміну актора в ролі агента 007 ходять вже не перший місяць. Серед можливих кандидатів в останні дні називалися два британських артиста - Джеймі Белл і Том Хіддлстон. Сьогодні прийшло підтвердження, що останній дійсно веде переговори зі студією.
 
На фото: Том Хіддлстон

Ім'я Белла спливло завдяки британському таблоїду The Sun, тоді як підтвердження про переговори з Хіддлстоном приніс сайт Birth.Movies.Death, раніше не викритий в поширенні жовтої інформації.

Джерело сайту, акуратно підбираючи слова, повідомив, що Том Хіддлстон дійсно дуже хотів би виконати роль Джеймса Бонда (це, до речі, не секрет, актор не раз говорив про це в інтерв'ю), і зараз розмови з продюсерами франшизи вже пройшли ранню стадію і рухаються до фінальної.

Офіційна пропозиція поки що не зроблена, так само як і не оголошено про відхід Деніела Крейга з бондіани. Є ймовірність, що продюсери спеціально почали переговори з іншими акторами, щоб поквапити Крейга з рішенням або ж зовсім змусити змінити його. Раніше Крейг неодноразово заявляв, що хотів би зав'язати з роллю агента на службі Її Величності.

 
Кадр з фільму «Месники»

Том Хіддлстон став відомий світові завдяки ролі підступного Локі в фільмах студії Marvel «Тор» і «Месники». Він знімався у Вуді Аллена, Стівена Спілберга, Джима Джармуша, Бена Вітлі, а зараз зайнятий в блокбастері «Кінг-Конг: Острів черепа». Актор активно грає в театрі і бере участь в телепостановках за класичними п'єсами.

Якщо інформація підтвердиться, то Хіддлстон стане сьомим актором, який втілить на екрані образ британського шпигуна після Шона Коннері, Джорджа Лезенбі, Роджера Мура, Тімоті Далтона, Пірса Броснана та Деніела Крейга.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####