02
ЧЕР
2016

Режисер «Почати знову» розкритикував Кіру Найтлі

Ірландський постановник Джон Карні, який здобув популярність завдяки малобюджетному мюзиклу «Одного разу», днями обрушився з критикою на Кіру Найтлі. Карні знімав актрису в стрічці «Почати знову» і заявив, що більше ніколи не буде працювати з нею.
 
Кіра Найтлі у фільмі «Почати знову»

Найтлі грала у фільмі «Почати знову» Грету, дівчину рок-зірки Дейва (в цій ролі знявся фронтмен групи Maroon 5 Адам Левін), яка піддається на вмовляння продюсера Дена (Марк Руффало) записати свій альбом. Найтлі сама виконала кілька композицій, вчилася грати на гітарі - словом, намагалася бути максимально схожою на свою героїню.

У розмові з кореспондентом видання Independent Джон Карні досить чітко дав зрозуміти, наскільки він був розчарований актрисою. «Головна проблема, на мій погляд, в тому, що Кіра була співачкою, не грала на гітарі, а знімати кіно про особливості музичного бізнесу з аматорами дуже важко, - каже режисер. - І глядачі усвідомили це, коли дивилися фільм. Незважаючи на всі мої старання, у неї не вийшло зіграти автора пісень, яка вміє грати на гітарі. Тому я намагаюся працювати зі справжніми музикантами, які вміють поводитися з інструментами».

 
Джон Карні на зйомках «Почати знову»

За твердженням режисера, працювати в Америці йому не сподобалося, і він з радістю повернувся до Ірландії. «Не перейнявся всіма цими прем'єрами, зіткненнями з папараці і світом зірок. Це не моє. Люблю працювати з акторами і хочу повертатися до того, що краще за все знаю. Не те щоб мені не подобалося знімати "Почати знову", але за Кірою постійно слід свита, тому нормально працювати з нею дуже важко. Тому я був готовий повернутися до Ірландії».

«Мені здається, як актор, ти не повинен боятися усвідомити, ким є, коли включається камера, - продовжує Карні. - Кіра намагається приховувати, хто вона насправді, а на мій погляд, актор не повинен так чинити. Не хочеться зовсім її ображати, але акторська робота - справа непроста, вона вимагає певного рівня щирості і самоаналізу. А вона для цього поки не готова. І вже точно не була готова, коли ми знімали той фільм».

 
Кадр з фільму «Почати знову»

Режисер хвалив Марка Руффало, Адама Левіна, але на адресу Кіри Найтлі кинув зневажливе: «Більше ніколи не буду знімати супермоделей». Заради справедливості треба сказати, Найтлі ніколи не була супермоделлю. Вона починала свою акторську кар'єру ще дитиною на телебаченні.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####