07
ЧЕР
2016

Ден Ейкройд в захваті від нових «Мисливців на привидів»

Поки фанати продовжують обурюватися з приводу жіночої версії «Мисливців на привидів», зірка оригінальної дилогії Ден Ейкройд встиг подивитися фільм і залишився задоволений. Більш того, актор запевняє, що в картині Пола Фіга навіть більше як смішних, так і страшних моментів.
 
Ден Ейкройд в оригінальному фільмі

«Як один із творців оригіналу, я відвідав тестовий показ нової картини, - написав Ейкройд на своїй сторінці в« Фейсбуці». - Крім блискучої і щирої гри як жіночої, так і чоловічої частини акторського складу, у фільмі ще більше жартів і лякаючих сцен, ніж в нашому кіно. І, звичайно ж, Білл Мюррей! Як один з мільйонів фанатів франшизи і як Рей Стентс, я обов'язково піду в кіно і покличу своїх друзів».
 

Білл Мюррей і Ден Ейкройд не єдині учасники оригінального фільму, які отримали камео в новій версії. Також в стрічці з'являться Сігурні Вівер, Енні Поттс і навіть Ерні Хадсон, який спочатку негативно висловлювався щодо проекту. Рік Мореніс від участі відмовився.

Перший трейлер «Мисливців на привидів» був прохолодно прийнятий глядачами і отримав рекордну кількість дізлайків серед усіх трейлерів фільмів в історії YouTube. Виконавиця однієї з головних ролей Мелісса МакКарті визнала, що ролик вийшов незрозумілим. Картина була представлена ​​скоріше як ремейк, хоча сама актриса вважає її перезапуском.

 

Разом з МакКарті в «Мисливцях» зіграли Кейт Маккіннон, Крістен Віг, Леслі Джонс і Кріс Хемсворт. Українська прем'єра фільму відбудеться 28 липня.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####