08
ЧЕР
2016

Мелісса МакКарті змінила Джуліанну Мур в чорній комедії

Студії Fox Searchlight знадобився рік, щоб знайти актрису на головну роль у чорній комедії «Чи зможете ви мене пробачити?», яка замінить Джуліанну Мур. За цей час режисерське крісло покинула Ніколь Холофсенер, і студія також знайшла заміну і їй. Головна роль зараз значиться за Мелісою МакКарті.
 
На фото: Мелісса МакКарті

Холофсенер, яка знімала серіали «Помаранчевий - хіт сезону», «Разом» і «Непохитна Кіммі Шмідт», залишається в проекті як сценарист. Кермо влади перейшло до постановника хіта незалежного кіно «Щоденник дівчинки-підлітка» Маріель Хеллер. У Хеллер в планах містична драма Kolma з Дейзі Рідлі. Стрічку продюсує Джей Джей Абрамс. Однак поки у режисера є час на іншу картину.

«Чи зможете ви мене пробачити?» - екранізація мемуарів Лі Ізраель, яка працювала в журналі Esquire і зробила собі ім'я в 1970-х і 1980-х завдяки статтям і біографій знаменитостей. Серед героїв її матеріалів були актриса Кетрін Хепберн, глава косметичного концерну Есте Лаудер, журналістка Дороті Кігаллен. Остання книга увійшла в список бестселерів The New York Times.

 
На фото: лі Ізраель

У своїх мемуарах Ізраель розповідає, як Лаудер намагалася підкупити її, щоб та не витягала на світло брудну білизну, а коли Лі відмовилася, косметичний магнат написала автобіографію. Книга Ізраель була визнана невдалою і провалилася. Після цього замовлень на нові твори автор не отримувала. І тоді вона зайнялася дуже цікавою справою - підробляла листи покійних письменників. Пізніше вона почала красти справжні листи і сторінки з автографами знаменитостей з архівів і бібліотек. На місці оригіналу Лі Ізраель залишала свої підробки. Далі вона продавала як справжні листи, так і фальшиві.

Заарештували Ізраель через рік після початку її кримінальної діяльності. Письменниця отримала п'ять років умовно і півроку провела під домашнім арештом. У своїй біографії «Чи зможете ви мене пробачити?» Ізраель зізналася у всіх своїх витівках. Письменниця померла в 2014 році від раку.

У 2015-му студія Fox Searchlight заявила про запуск в розробку екранізації мемуарів Ізраель. Джуліанна Мур повинна була грати головну роль, однак актриса покинула проект через творчі розбіжності. Тепер Лі Ізраель зіграє Мелісса МакКарті. Найближчим часом зірку комедій можна буде побачити в блокбастері «Мисливці на привидів».

 
На фото: Джуліанна Мур

Зйомки чорної комедії «Чи зможете ви мене пробачити?» розпочнуться вже цього літа.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####