09
ЧЕР
2016

Голлівуд заступився за Кіру Найтлі - Джон Карні вибачився

Режисер мелодрами «Почати знову» Джон Карні приніс вибачення Кірі Найтлі, яку образив в одному зі своїх інтерв'ю. Раніше за Найтлі заступилися відразу кілька постановників, які працювали з актрисою.
 
На фото: Кіра Найтлі

Марк Романек, Лорін Скафарія і Лінн Шелтон, які знімали Кіру Найтлі в фільмах «Не відпускай мене», «Шукаю друга на кінець світу» і «Крихітка», висловили свою підтримку актрисі, після того як Джон Карні розкритикував її, заявивши, що більше ніколи не стане працювати з супермоделями.

 
Кіра Найтлі і Едвард Нортон на зйомках фільму «Побічний ефект краси»

«Мій досвід роботи з Кірою Найтлі був вкрай захоплюючим за всіма параметрами. Поняття не маю, про що говорить той мужик», - написав у твіттері Романек. Режисер «Вініла» продовжив: «Що ж стосується світи Кіри, то пам'ятається, як одного разу приїхала її мама і пробула на майданчику пару годин».

«Згодна з Марком, - пише Скафарія. - Працювати з Кірою - одне задоволення. Вона легка, проста і дуже-дуже талановита. Просто чудова».

«Знімати Кіру Найтлі - це чудово. Вона то що треба», - Лінн Шелтон в своєму твіті лаконічна, але все так само підтримує актрису.

Представники Найтлі ніяк не відреагували на заяву Карні. Зате сам постановник опублікував в твіттері запис, яку назвав «Від режисера, який відчуває себе повним дурнем».

 
Кадр з фільму «Почати знову»

«Нещодавно одне з моїх інтерв'ю по телефону перетворилося в обговорення фільму "Почати знову" з Кірою Найтлі, - пише Джон Карні. - Я видав кілька злих і образливих фраз. Мені соромно, що я таке сказав, та я хочу врахувати все те, що говорять про мене. Намагаючись знайти проблемні місця в своїх роботах, я звинуватив в цьому іншу людину. Це не тільки погана поведінка для режисера, це ще й просто огидна поведінка, якою я не пишаюся. Це було нахабно і грубо. Кіра завжди залишалася професіоналом і повністю віддавалася роботі під час зйомок фільму. Багато в успіху він зобов'язаний їй. Я особисто написав вибачення Кірі, але хотів би ще й публічно принести вибачення її шанувальникам, друзям і всім, кого я образив. Таке більше не повториться».
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####