24
ЛЮТ
2016

Представляємо трейлер комедії «Весільний погром», що розповідає історію двох братів, які розмістили в мережі оголошення про пошук пари для весільної вечірки. Оголошення перетворюється на вірусне відео, і його ефект перевершує найсміливіші очікування хлопців.

24
ЛЮТ
2016

Продовження історії про бійню величезних роботів з чудовиськами Кайдзен з іншого виміру, показаної у фільмі «Тихоокеанський рубіж», зніматиме шоураннер серіалу «Шибайголова» Стівен С. ДеНайт. Гільєрмо дель Торо залишається в якості продюсера проекту.

24
ЛЮТ
2016

Екранізація «Темної вежі» Стівена Кінга продовжує впевнено рухатися до глядача і набирати акторів. Слідом за Індрісом Ельбою і Меттью МакКонахі переговори про участь в проекті веде актриса і модель Еббі Лі, знайома глядачам по ролі в картині «Шалений Макс: Дорога гніву».

23
ЛЮТ
2016

Студія-лідер з виробництва фільмів для всієї родини дарує дивовижну фентезі-історію. Представляємо трейлер фільму «Дракон Піта». Стрічка являє собою ремейк картини 1977 року Walt Disney Studios.

23
ЛЮТ
2016

Актор Крістіан Бейл і режисер Скотт Купер, перш співпрацювали в кримінальному трилері «З пекла», возз'єднаються на знімальному майданчику вестерну «Противники» (Hostiles), який вже порівнюється з «Легендою Г'ю Гласса» Іньярріту.

22
ЛЮТ
2016

Представляємо новий дубльований трейлер фільму «Мисливець і Снігова королева», приквела хіта чотирирічної давності. У ньому немає Крістен Стюарт, зате до своїх ролей повернулися Шарліз Терон і Кріс Хемсворт. Серед нових зірок цієї історії Емілі Блант і Джессіка Честейн.

22
ЛЮТ
2016

Ще сильніший землетрус, ще більше руйнувань. Компанія New Line і Двейн Джонсон задумали сиквел минулорічного фільму-катастрофи «Розлом Сан-Андреас».

22
ЛЮТ
2016

Емілі Блант отримала запрошення в сиквел історії про Мері Поппінс, що розробляється в надрах компанії Disney, яка в останній раз зверталася до образу прославленої няні в кіномюзиклі 1964 року. Продовження буде режисерувати Роб Маршалл.

19
ЛЮТ
2016

Представляємо фінальний трейлер фільму «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості». Супергероям потрібна суперзагроза, інакше від нудьги вони почнуть боротися один з одним.