16
ЛЮТ
2016

Минулі вихідні видалися особливо гарячими для завершуючого нагородного сезону. Володарів власної премії оголосила Гільдія сценаристів США (WGA), що виділила «Гру на пониження» і «У центрі уваги».

15
ЛЮТ
2016

Рей зробила свій перший крок у світ і не збирається зупинятися. Її епічна мандрівка разом з Фіном, По та Люком Скайвокером продовжиться у наступному розділі саги, що триває - «Зоряні війни: Епізод VIII». Зйомки розпочато на студії Pinewood в Лондоні 15 лютого 2016 року.

15
ЛЮТ
2016

Ідилічне життя молодої сім'ї за кордоном трагічно обривається загибеллю маленького сина. Невтішна мати дізнається про існування древнього ритуалу, який дозволяє на час повернути померлих, щоб з ними попрощатися. Але порушивши правила ритуала все піде шкереберть.

12
ЛЮТ
2016

Компанія Paramount оголосила про те, що візьметься за дистрибуцію екшну «Три ікси: Повернення Ксандера Кейджа». Одночасно став відомий і синопсис стрічки, в якій Він Дізель повернеться до образу спортсмена-екстремала, що знаходиться на службі в уряду.

12
ЛЮТ
2016

У минулому році Sony покликала Джо Карнахана відполірувати сценарій триквела «Поганих хлопців». Говорилося тоді і про передбачувану причетність кінематографіста до режисури стрічки. Постановник частково підтвердив таку можливість останніми постами в твіттері.

11
ЛЮТ
2016

Вперше за вісім років постановник Бальтасар Кормакур виявиться не тільки за камерою, а й безпосередньо перед нею, зігравши головну роль в своєму психологічному трилері «Клятва» (The Oath).

11
ЛЮТ
2016

Хоча текст для восьмого «Форсажу» ще не готовий, інсайдери стверджують, що режисер Ф. Гері Грей і сценарист Кріс Морган мають намір ввести в сюжет картини сильний негативний жіночий образ. На роль злочинниці, за чутками, розглядають кандидатуру Шарліз Терон.

10
ЛЮТ
2016

Зірка «Піратів Карибського моря» Джонні Депп виконає головну роль в перезапуску «Людини-невидимки». У проекту Universal поки немає ні режисера, ні сценариста.

09
ЛЮТ
2016

Молодіжно-фантастична франшиза «Дивергент» з Шейлін Вудлі позбулася свого постійного режисера. Роберт Швентке, який займався постановкою «Інсургунта» і триквела «За стіною», відмовився від зйомок фінального сегмента квадрологіі.