06
МАР
2019

Джаред Лето відзначив закінчення першого тижня зйомок фільму «Морбіус, живий вампір» постом в Twitter. Актор вивісив фото з майданчика, де його обличчя приховано за хлопавкою, хоча навіть в такому вигляді він нагадує свого героя з коміксів.

05
МАР
2019

А ось і перший трейлер восьмого сезону «Гри престолів». Прем'єра першого епізоду відбудеться 14 квітня 2019 року.

05
МАР
2019

У мережі з'явилося кілька промозображень до фільму «Сонік в кіно», що дозволяють нарешті повною мірою оцінити зовнішність повнометражної версії популярного персонажа.

05
МАР
2019

Продовження фантастичного бойовика «На межі майбутнього» отримало зелене світло від студії Warner. Меттью Робінсон напише сценарій сиквела. Очікується, що режисер першої частини Даг Лайман займе режисерське крісло другого фільму, а Том Круз і Емілі Блант повернуться в знайомих ролях.

05
МАР
2019

У бесіді з «Лос-Анджелес Таймс» представника студії Warner Кевіна Цудзіхару запитали, які франшизи вони хотіли б перезапустити / повернути на екрани. У відповідь він назвав дві серії, які давно користуються популярністю у глядачів - «Шалений Макс» і «Матриця».

04
МАР
2019

У восьмому сезоні «Гри престолів» всьому Вестеросу загрожує армія мертвих, які марширують з Півночі, але більшість людей хвилює лише одне питання: хто в підсумку займе Залізний трон?

04
МАР
2019

Як повідомляють джерела, MGM і Eon готуються найближчим часом завершити переговори з лауреатом премії «Оскар» Рамі Малеком. Акторові пропонують виконати роль головного лиходія в 25-му фільмі про Джеймса Бонда, що носить робочу назву «Шаттерхенд».

04
МАР
2019

Майстер-снайпер Дедшот у виконанні Вілла Сміта не з'явиться в перезапуску «Загону самогубців», повідомляє Variety. Основна причина відмови від проекту - завантажений графік актора. Джерела уточнюють, що Сміт і студія Warner розлучилися за взаємною згодою.

01
МАР
2019

На вас чекає дубльований трейлер фільму жахів «Омен: Переродження».