22
БЕР
2017

Стали відомі подробиці нової «Матриці»

За словами сценариста, слова «перезапуск» і «ремейк» до нового проекту не мають ніякого відношення.

Зак Пенн, якого на цьому тижні заявили сценаристом проекту, написав кілька твітів, після чого наміри студії Warner стали трохи зрозумілішими.

 
Кадр з фільму «Матриця»

«Все, що я можу сказати на даному етапі, так це те, що ніхто не може і не повинен перезапускати "Матрицю" , - пише Пенн. - Ті, хто знайомий з "Аніматріцею" і коміксами, це розуміють. Не можу коментувати, але скажу так: слова "перезапуск" та "ремейк" придумали автори статті. Давайте не будемо реагувати на некоректні новини».

Потім сценарист уточнив: «Якби я шукав актора на роль Кіану Рівза, я б взяв Кіану Рівза». «Вам хочеться побачити більше історій у всесвіті Матриці? Так. Тому що це чудова ідея, обросла масою класних історій. Подивіться, що сталося із всесвітом "Людей Ікс". "Логан: Росомаха", "Легіон", "Дедпул" - хтось хоче, щоб вони зупинялися? Я не хочу», - заявив Зак Пенн.

 
Кадр з фільму «Матриця»

Таким чином, можна вважати, що нові фільми стануть лише відгалуженням від основних історій, які придумали і зняли Вачовскі. Про їх участь поки мова не йде, але, швидше за все, Warner знайде можливість отримати згоду сестер на роботу з новим проектом по «Матриці».

BirthMoviesDeath

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####