11
ГРУ
2017

Декcтер Флетчер закінчить «Богемну рапсодію»

Постановник спортивної драми «Едді "Орел"» замінив звільненого режисера Браяна Сінгера.

5 грудня студія Fox звільнила Браяна Сінгера з поста режисера біографічного фільму про групу Queen. Недавно стало відомо, що роботу над «Богемною рапсодією» продовжить Декстер ФлетчерКарти, гроші, два стволи», «Брати по зброї»).

 
На фото: Декстер Флетчер

Рішення про звільнення Сінгера було прийнято через систематичну відсутнscnm режисера на зйомках. Після Дня подяки постановник в черговий раз не з'явився на майданчик, через що роботу над картиною довелося призупинити.

Разом з тим, як повідомляє The Hollywood Reporter, між режисером і виконавцем ролі Фредді Мерк'юрі, актором Рамі Малеком, був серйозний конфлікт. Малек неодноразово скаржився студії на відсутність Сінгера на майданчику, на його ненадійність і непрофесіоналізм. Поведінка постановника стала також проблемою для Тома Холландера, який грає менеджера Queen Джима Біча. Актор покинув проект, але його переконали повернутися.

 
На фото: Браян Сінгер

До кінця знімального періоду залишилося два тижні, і передбачалося, що студія звернеться до одного з учасників знімальної групи з проханням завершити фільм, замість того щоб шукати нового постановника. Однак Гільдія режисерів Америки (DGA) забороняє наймати людину з існуючої команди. В результаті режисерське крісло дісталося Флетчеру, для якого «Богемна рапсодія» стане четвертою повнометражною роботою після біографічної картини «Едді "Орел"».

Студія заперечує, що розглядала когось, крім Флетчера, але джерела запевняють, що Fox звернулася з пропозицією до кількох неназваних постановників, але всі відмовилися. Флетчер до цього вже значився режисером «Богемної рапсодії», але в березні 2014 року, задовго до початку зйомок, покинув проект через творчі розбіжності з продюсерами.

Флетчер також закріплений як постановник біографічної стрічки про життя Елтона Джона.

Продюсери планують найближчим часом відновити виробництво і випустити картину до грудня 2018 року.

 
Джерело: deadline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####