15
СІЧ
2018

Третя частина «Вартових галактики» вийде в 2020 році

Дату виходу підтвердив в Twitter режисер фільму Джеймс Ганн.
 
Кадр з фільму «Вартові галактики 2»

Доля кіновсесвіту Marvel після четвертих «Месників» залишається під питанням. Кевін Файгі обіцяє розвиток в новому, несподіваному напрямі. У планах на 2020 рік намічено три проекти, але не уточнюється, які саме. Ходили чутки, що саме «Вартові галактики 3» започаткують четверту фазу франшизи, і Джеймс Ганн, судячи з усього, підтвердив цю інформацію: третій фільм побачить світ в 2020 році.

Підтвердження з'явилося під час спілкування Ганна з фанатами в Twitter. На питання про те, чи будуть «Вартові галактики 3», режисер відповів просто: «Вийдуть в 2020-му».
Ганн також зауважив, що знаменита угода між Disney і Fox ніяк не вплине на розвиток «Вартових галактики». Доступ до нових персонажів, деякі з яких недавно значилися в рядах «Вартових», не означає, що постановник планує розширювати склад персонажів. В іншому майбутнє всесвіту Marvel як і раніше приховано завісою таємниці. Нещодавно з'явилася інформація, що студія розпочала роботу над сольною картиною про Чорну Вдову - у проекта з'явився сценарист. Крім цього, Тайка Вайтіті, режисер третього «Тора», натякнув, що розглядає можливість поставити четвертий фільм серії.

Новий фільм кіновсесвіту Marvel - «Чорна Пантера» Раяна Куглера - з'явиться в українських кінотеатрах 15 лютого 2018 року.

 
#####