06
ЛИП
2015

Ава ДюВерней відмовилася знімати «Чорну Пантеру»

Режисер драми «Сельма» Ава ДюВерней не зніме
чергову стрічку для Marvel
 
Було відомо, що студія Marvel намагається зазвати режисера драми «Сельма» Аву ДюВерней в свій всесвіт. Постановниця вела переговори зі студією щодо зйомок фільму «Чорна Пантера», але в підсумку відмовилася.
 
На фото: Ава ДюВерней

Нагадаємо, що «Чорна Пантера» - це історія одного з найрозумніших персонажів коміксів Marvel. Герой на ім'я Т'Чалла - нащадок королівської династії, правлячої вигадано. африканською країною Вакандою (згадку про неї можна було зустріти у фільмі «Месники: Ера Альтрона», а сам Т'Чалла у виконанні Чедвіка Боузмана вперше з'явиться у фільмі «Перший месник: Велике протистояння»).

Ваканда в коміксах - це одне з найбільш технологічно просунутих держав світу завдяки астероїда з вібраніума. Після смерті батька молодий король захищав країну від лиходіїв, які посягали на трон. Чудовий боєць, він уміло застосовував технології для захисту країни.

 
Чорна Пантера у коміксах

У минулу п'ятницю ДюВерней повідомила журналу Essence наступне: «Я не підписалася знімати "Чорну Пантеру". Скажімо так, у нас були різні уявлення про історію. У Marvel абсолютно певне бачення проектів, і я вважаю, це прекрасно, багатьом подобається. Приємно, що вони звернулися до мене».

Режисер підтвердила, що зустрічалася не тільки з главами студії, але і зі сценаристами і Чедвіком Боузманом: «У підсумку все зводиться до сюжету і перспективи. І ми просто не зійшлися в поглядах. Для мене краще зрозуміти це зараз, ніж потім говорити про творчі розбіжності».

 
На фото: Чедвік Боузман

«Чорна Пантера» намічена до релізу 3 листопада 2018. Студія продовжує пошуки режисера.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####