01
ЖОВ
2015

«Тихоокеанський рубіж 2» відкладений, але не помер

Пару тижнів тому Universal прибрала «Тихоокеанський рубіж 2» зі свого календаря релізів. Пішли розмови, що на проекті можна ставити хрест, проте на цьому тижні студія виступила зі зверненням, в якому говориться, що сиквел фільму Гільєрмо дель Торо все ще живий.
 
Кадр з фільму «Тихоокеанський рубіж»

У заяві Universal і головного фінансового гаранта фільму Legendary Entertainment говориться, що виробництво «Тихоокеанського рубіжу 2» відкладено на невизначений термін, але проекту потрібен додатковий час, щоб сиквел став «передовим фільмом і повним зануренням, якого заслуговує франшиза».
 
Гільєрмо дель Торо на зйомках фільму «Тихоокеанський рубіж»

«Фільм "Тихоокеанський рубіж 2", прем'єра якого була призначена на 4 серпня 2017 року, буде переставлена на більш пізній термін. Кінематографісти, компанія Legendary і студія Universal налаштовані знімати "Тихоокеанський рубіж 2", продовження картини 2013 року "Тихоокеанський рубіж", яка зібрала в світовому прокаті більше 411 мільйонів доларів», - також говориться в заяві. Крім того, студія зазначає, що рішення було прийнято з метою дати можливість творчій команді докласти всіх зусиль, щоб результат зміг перевершити оригінальну стрічку.
 
Кадр з фільму «Тихоокеанський рубіж»

Чутки, що поширилися після видалення дати релізу «Тихоокеанського кордону 2», свідчили про повне припинення роботи над картиною. Однак Гільєрмо дель Торо, який зараз промотує свій новий фільм «Багряний пік», в інтерв'ю наполягає на тому, що продовжує працювати над сценарієм сиквела. Наступним фільмом дель Торо буде малобюджетна незалежна картина, про сюжет якої режисер нічого не розповідає.

Замість кайдзю і гігантських роботів 4 серпня 2017 глядачі побачать Анну Кендрік і її товаришок по хору в мюзиклі «Ідеальний голос 3».

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####