12
ЛЮТ
2019

З наближенням релізу блокбастера «Месники: Завершення» в мережі все частіше з'являються промо, пов'язані з фільмом. На свіжому фото зібралася оригінальна команда Месників: Тор, Залізна людина, Капітан Америка, Чорна Вдова, Халк і Соколине Око.

12
ЛЮТ
2019

Дивимось другий трейлер фільму «Продюсер».

12
ЛЮТ
2019

Британська академія кіно і телевізійних мистецтв (BAFTA) відкликала номінацію Браяна Сінгера за фільм «Богемна рапсодія».

12
ЛЮТ
2019

«Всесвітня війна Z 2» в найближчому майбутньому не з'явиться в кінотеатрах. Paramount припинила роботу над продовженням, повідомляють джерела.

12
ЛЮТ
2019

Іді Фалько («Клан Сопрано», «Тюрма "OZ"») приєдналася до акторського складу сиквелів «Аватара». Актриса виконає роль генерала Ардмор, що відстоює інтереси корпорації з освоєння природних ресурсів, лиходіїв першого фільму.

12
ЛЮТ
2019

У Лос-Анджелесі відбулася церемонія вручення професійної премії Товариства фахівців з візуальних ефектів (VES). Переможців в 24 категоріях відібрали члени VES з Австралії, Німеччини, Лондона, Лос-Анджелеса, Монреаля, Нью-Йорка, Торонто та інших відділень.

12
ЛЮТ
2019

Про блокбастер «Месники: Завершення» практично нічого не відомо. З упевненістю можна сказати лише одне: Джо і Ентоні Руссо готують епічну главу популярної франшизи. Зараз режисери зайняті монтажем картини, хронометраж якої на даний момент становить майже три години.

11
ЛЮТ
2019

Представники каналу ABC, який транслює «Оскар», офіційно підтвердили інформацію, що з'явилася раніше, що 91-а церемонія вручення найпрестижнішої кінонагороди пройде без участі ведучого.

11
ЛЮТ
2019

Лорен Шулер Доннер працювала над усіма фільмами франшизи «Люди Ікс» починаючи з першого фільму 2000 року. Зараз майбутнє мутантів під питанням: найближчим часом після злиття Disney / Fox вони повинні стати частиною кіновсесвіту Marvel.