01
ВЕР
2016

Керуючий регіональним відділенням великої компанії вирішує влаштувати в офісі епічну різдвяну вечірку, але все виходить з під контролю... До Вашої уваги перший трейлер.

31
СЕР
2016

Шотландська актриса Карен Гіллан зніметься разом з Двейном Джонсоном в сиквелі «Джуманджі».

30
СЕР
2016

Представляємо перший трейлер фантастичного бойовика «Диво-жінка», головну роль в якому грає ізраїльська актриса і модель Галь Гадот.

30
СЕР
2016

Зірка «Форсажу» Двейн Джонсон став найбільш високооплачуваним актором за останній рік за версією журналу Forbes.

30
СЕР
2016

Зірка бондіани Пірс Броснан виявляється в пастці гаджетів і високих технологій в новому дубльованому ролику трилера «I.T.».

30
СЕР
2016

Лауреат премії «Оскар» Крістоф Вальц веде переговори про участь в продюсерському проекті Джеймса Кемерона «Бойовий ангел», який збирається поставити Роберт Родрігес.

30
СЕР
2016

Представляємо свіжий трейлер анімаційної картини «Lego фільм: Бетмен», яка має намір повністю зруйнувати наші уявлення про суворого супергероя.

30
СЕР
2016

Режисер «На межі майбутнього» стане до керма кінокоміксу «Темний Всесвіт», який компанії Warner Bros. і DC Entertainment намагаються запустити у виробництво з 2013 року.

30
СЕР
2016

Епічний екшн від продюсера Олександра Роднянського і Columbia Pictures. Алеутські шамани, рішучі жінки, жорстокі чоловіки, свинцеве небо і багато-багато пострілів - один з наймасштабніших проектів осені стає ще цікавішим.