08
ВЕР
2015

У полку лиходіїв, на різних етапах влаштовуючих агенту Джейсону Борну веселе життя, поповнення. Венсан Кассель отримав роль антагоніста в новій картині Пола Грінграсса і приєднається до Метта Деймона, Алісії Вікандер і Томма Лі Джонса.

08
ВЕР
2015

Студія Universal завершила пошуки режисера для драми «На п'ятдесят відтінків темніше». Пост запропонований Джеймсу Фоулі, відомому за фільмами «Гленгаррі Глен Росс», «Корупціонер» і «Афера».

07
ВЕР
2015

Щоб відразу нікого не лякати, скажемо, що для фільмів Marvel перестановка в керівництві буде вигідною. Після декількох років труднощів президент Marvel Studios Кевін Файгі зміг домогтися виходу з-під крила глави Marvel Entertainment Айка Перлмуттера.

04
ВЕР
2015

Зірка серіалу «Божевільні» Джон Хемм придивляється до екранізації п'єси Джордана Харрісона «Марджорі Прайм», номінованої на Пулітцерівську премію. Якщо актор погодиться, то отримає роль голограми, з якою спілкується головна героїня.

03
ВЕР
2015

Режисер «Сиріани» Стівен Гейган знайшов виконавицю головної жіночої ролі для свого фільму «Золото». Компанію Меттью МакКонахі, Корі Столл і Едгару Раміресу складе Брайс Даллас Ховард.

02
ВЕР
2015

Виявляється, Мартін Фріман не відразу став доктором Ватсоном. Актор зізнався, що роль у серіалі «Шерлок» не скорилася йому з першого прослуховування.

01
ВЕР
2015

Вигравай шалену кількість балів на ігровий рахунок!

01
ВЕР
2015

Зігравши в екранізації коміксу «Фантастична четвірка», Майкл Б. Джордан спробує себе в іншому коміксі, але вже з криваво-комедійним відтінком. «Кровні брати» - історія про двох друзів-вампірів, яка по духу буде схожа на суміш фільмів «48 годин» і «Смертельна зброя».

01
ВЕР
2015

Тепер, коли виробництво серіалу «Ганнібал» зупинено, Мадс Міккельсен може спокійно зніматися в кіно. Данський актор недавно отримав роль в картині «Зоряні війни: Ізгой», а днями почав переговори зі студією Marvel щодо участі в екранізації коміксу «Доктор Стрендж».