21
БЕР
2015

Дворазовий володар премії «Золотий глобус» Джим Керрі, а також Кіану Рівз, Дієго Луна і Сьюкі Уотерхаус приєдналися до Джейсона Момоа в канібальську історію кохання «Погана партія», чиєю постановкою займеться Ана Лілі Амірпур.

21
БЕР
2015

Коли зірка «Світлячка» Морена Баккарін отримала головну роль в екранізації коміксу «Дедпул» з Райаном Рейнольдсом, фанати кинулися гадати, кого ж саме вона зіграє. Зйомки фільму вже почалися, і Баккарін в твіттері вивісила фотографію з відповіддю на це питання.

20
БЕР
2015

Канал SyFy замовив вже другий сезон серіалу «12 мавп», заснованого на однойменному фільмі Террі Гілліама, а на цьому тижні студія Miramax оголосила про запуск в розробку серіалу по картині Гілліама «Брати Грімм».

20
БЕР
2015

Лауреатка премії «Золотий глобус» за серіал «Незаймана Джейн» Джина Родрігез отримала головну жіночу роль у драмі Пітера Берга «Підводний горизонт». Марк Волберг прикріплений до проекту з лютого цього року.

20
БЕР
2015

Берлінська кінокомпанія AVE розробляє фільм про життя першої жінки на посту канцлера Німеччини. Ангела Меркель, неодноразово очолювала список найвпливовіших жінок у світі за версією журналу Forbes, отримає власну кінобіографію.

18
БЕР
2015

Режисер «Драйву» Ніколас Віндінг Рефн вже в найближчі дні приступить до зйомок своєї нової картини. Фільм під назвою «Неоновий демон» - хоррор за участю Ель Фаннінг, Крістіни Хендрікс, Джена Мелоун і Кіану Рівза. При написанні сценарію Рефн надихався історією графині Баторі.

17
БЕР
2015

Студія Disney оприлюднила дату прем'єри ігрової версії мультфільму «Красуня і чудовисько». Казка з Еммою Вотсон у головній ролі вийде в прокат 17 березня 2017. На цьому тижні до проекту приєдналися Емма Томпсон і Кевін Клайн.

16
БЕР
2015

На зборах акціонерів компанії Disney прозвучала не тільки інформація про підтвердження сиквела «Холодного серця». Стало відомо назву фільму, який стане спін-оффом «Зоряних війн». Ставить картину Гарет Едвардс, до головної ролі приписана Фелісіті Джонс.

16
БЕР
2015

П'ятий сезон серіалу «Американська історія жахів» якимось чином обійдеться без Джесіки Ленг, що отримала за свою роботу в антології дві премії «Еммі» і «Золотий глобус». Тим часом триває кастинг у «Готель» - такий підзаголовок п'ятої частини «Жахів». Днями до серіалу приєдналися Метт Бомер і Шайєнн Джексон.