23
ЧЕР
2016

Сільвестр Сталлоне помститься за свою сім'ю

Постановник кримінальної драми «Холод в липні» Джим Міклі зніме Сільвестра Сталлоне в безіменному трилері. Про участь в цьому проекті Сталлоне натякав під час презентації на CinemaCon в квітні.
 
Сыльвестр Сталлоне на презентації компанії STX на CinemaCon

Сценарій Деніела Кейсі називався Godforsaken («Забутий богом»), однак після оголошення режисера стало відомо, що фільм отримає іншу назву.

На пройшовшому у квітні конвенті CinemaCon Сталлоне згадував «Забутого богом» як проект, що має «великий розважальний і комерційний потенціал». Знімати його буде утворена недавно кінокомпанія STX Entertainment, представлена ​​світу як раз на CinemaCon. Сталлоне вже відважив нової компанії чимало компліментів, в тому числі і за вміння розробляти картини із середнім бюджетом.

Новий фільм за участю Слая розповість про літнього злочинця, який вже давно не промишляє кримінальними справами. Дізнавшись про смерть свого сина, герой змушений перервати свою самоту і захищати сім'ю, колись залишену ним, і мстити за сина, якого практично не знав.

 
На фото: Джим Мікл

Джим Мікл став відомий світові після прем'єри картини «Холод в липні» на Каннському кінофестивалі. Уродженець штату Пенсільванія, Мікл вирішив стати режисером, подивившись фільм «Зловісні мерці» Сема Реймі. Він провів чимало часу на знімальних майданчиках, підробляючи асистентом режисерів, і в 2006 році дебютував в кіно горором «Вулиця Малберрі».

З чуток, Сільвестр Сталлоне недавно взяв участь в зйомках картини «Вартові галактики 2», яка вийде на українські екрани 4 травня 2017 року.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####