28
ЧЕР
2016

Елай Рот зніме Брюса Вілліса в ремейку «Жаги смерті»

Уже майже 10 років Голлівуд намагається запустити у виробництво ремейк трилера Майкла Віннері «Жага смерті». Наразі до проекту приписаний Брюс Вілліс, а поставить фільм Елай Рот, режисер горорів «Лихоманка», «Хостел» і «Зелене пекло».
 
На фото: Брюс Вілліс

Над ремейком зараз трудяться студії MGM і Paramount. Рот займе режисерське крісло, що залишилося вакантним після виходу з проекту ізраїльських постановників Ахарона Кешалеса і Навота Папушадо (вони стали відомі завдяки стрічці «Дуже погані хлопці»). До них до ремейку придивлявся Джо Карнахан, а ще раніше, в 2007-му, фільм планував знімати Сільвестр Сталлоне, і він же хотів грати головну роль.

 
На фото: Елай Рот

«Жага смерті» вийшла в 1974 році і була екранізацією роману Браяна Гарфілда 1972 року. Чарльз Бронсон зіграв нью-йоркського архітектора, який бере в руки зброю, щоб помститися молодим покидькам, які згвалтували його дочку і вбили дружину. Картина стала свого роду культурним феноменом і відкрила шлях до екрану багатьом сучасним бойовикам.

 
Чарльз Бронсон у фільмі «Жага смерті»

Елай Рот поступово відходить від фільмів жахів, пробує себе в трилерах і вчиться працювати з бюджетами побільше. Нещодавно у нього вийшов фільм «Хто там» з Кіану Рівзом. Крім того, Рот прикріплений до стрічки «Мег» про величезну акулу, що наводить страх на береги Каліфорнії.

Брюс Вілліс не вередливий у виборі проектів і бере участь у багатьох среднебюджетних трилерах. В цьому році вже вийшов фільм «Цінний вантаж» з його участю, а попереду бойовики «Нападники», «Бомбардування» і «Його собаче діло».

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####