29
ЧЕР
2016

Джим Керрі буде нехтувати місто після смерті

Режисер Елай Рот додає в свій графік ще один проект - екранізацію коміксу «Алістер Аркейн» (Aleister Arcane). Головну роль в цьому фільмі жахів виконає Джим Керрі.
 
На фото: Елай Рот

Реалізацією проекту займається студія DreamWorks. Сценарій напише Джон Крокер, який працював над горором «Жінка в чорному 2: Ангел смерті».

 
Фрагмент коміксу «Алістер Аркейн»

Комікс Стівена Найлза «Алістер Аркейн» побачив світ у 2004 році. Головний герой - ведучий прогнозу погоди Алістер Грін (його і зіграє Джим Керрі), який повертається з Лос-Анджелеса в своє рідне місто в Оклахомі, щоб вести телепрограму про горори а-ля Ельвіра. Грін придумує собі образ божевільного вченого Алістера Аркейна і розігрує сценки.

Але одного разу на зйомках програми відбувається нещасний випадок з дітьми, після чого Алістер відправляється на лаву підсудних. Дух Гріна зломлений, і через деякий час він помирає. Але на цьому його історія не закінчується. Після похорону ведучого в містечку діється всяка чортівня.

Спочатку фільм за коміксом планували знімати на Paramount ще в нульових, проте студія так і не спромоглася вчасно розробити проект і втратила права.

Елай Рот продовжує свій шлях в новий для себе вимір - кіно з солідними бюджетами та іменитими акторами. Нещодавно він підписався на зйомки ремейка трилера «Жага смерті» з Брюсом Віллісом.

 
На фото: Джим Керрі

Джим Керрі продюсує серіал про комедійне середовище в Лос-Анджелесі 1970-х I'm Dying Up Here для каналу Showtime. Серед його прийдешніх проектів фільм жахів «Погана партія» з Кіану Рівзом, Джейсоном Момоа і Джованні Рібізі. Знімала стрічку постановниця нашумілої стрічки «Дівчина повертається одна вночі додому» Ана Лілі Амірпур.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####