30
ЧЕР
2016

Кейт Вінслет вперше попрацює з Вуді Алленом

Британська актриса Кейт Вінслет знаходиться на фінальній стадії переговорів щодо участі в новій картині Вуді Аллена.
 
На фото: Кейт Вінслет

В цьому році Каннський кінофестиваль відкрився фільмом Аллена «Світське життя», який ще не почав свій хід по світу, але це не заважає режисерові підбирати акторів в свій черговий проект.

Зрозуміло, як завжди це буває у Вуді Аллена, про новий фільм нічого не відомо, а його назва з'явиться ближче до фіналу знімального періоду, а то й пізніше. Режисер-ветеран буде ставити стрічку за власним сценарієм вже цієї осені.

 
На фото: Вуді Аллен

Очікується, що дистрибуцією чергової стрічки Аллена займеться Amazon. У режисера вже налагоджені відносини зі студією, відкритої однойменним інтернет-конгломератом. Відзначимо, що Аллен зняв для Amazon міні-серіал з Майлі Сайрус, але поки точна дата його виходу не оголошується.

Незважаючи на майже два десятиліття роботи в кінобізнесі, Кейт Вінслет ні разу не знімалася у Вуді Аллена. У серпні цього року вийде драма «Помста від кутюр», прем'єра якої відбулася в минулому році на кінофестивалі в Торонто. Нещодавно актриса закінчила зйомки в драмі «Побічний ефект краси» з Віллом Смітом, Кірою Найтлі, Гелен Міррен і Едвардом Нортоном.

 
На зйомках фільму «Побічний ефект краси»

Фільм Вуді Аллена «Світське життя» стартує в Україні 21 липня.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####