01
ИЮЛ
2016

Анселя Елгорта запросили в «Підземелля і дракони»

Три роки тому студія Warner заявила про розробку нового фільму за мотивами гри «Підземелля і дракони» (Dungeons & Dragons). Справа нарешті зрушила з мертвої точки. У проекту з'явився режисер, а в головній ролі виявиться зірка мелодрами «Винні зірки» Ансель Елгорт.
 
На фото: Ансель Елгорт

Проблема, через яку студія забуксувала в розробці, була пов'язана з правами, проте в серпні минулого року вона була дозволена. Сценарій написав Девід Леслі Джонсон («Дитя темряви», «Закляття 2: Енфілдська справа»), а Роб Леттерман, приписаний до режисерського посту, відомий мультфільмами «Підводна братва» і «Монстри проти чужих». В ігровому кіно постановник дебютував комедією «Мандри Гулівера», а в минулому році у нього вийшла сімейна стрічка «Страшилки».

«Підземелля і дракони» (Dungeons & Dragons) - настільна рольова гра в стилі фентезі, за часом видання перша рольова гра в світі і єдина майже повністю усна. Вона була розроблена на початку 1970-х років на основі правил військово-тактичної гри «Кольчуга» (Chainmail
). На правила Dungeons & Dragons вплинули настільні стратегічні ігри 1950-1960-х років, головним чином військово-тактичні ігри зі слайдами, в яких окремі бойові одиниці відображалися на столі за допомогою фігурок.
 
Кадр з фільму «Винні зірки»

16 років тому в прокат вийшла картина «Підземелля драконів», знята 45 послуг за млн доларів. Фільм не припав до смаку ні глядачам, ні фанатам гри, і в прокаті стрічка заробила всього 33 млн доларів.

Продюсер проекту Рой Лі пообіцяв, що нова кіноверсія гри буде по тональності схожа на «Вартових Галактики».

 
На зйомках «Юного водія»

Ансель Елгорт недавно знявся у Едгара Райта у фільмі «Юний водій». В цьому році актор з'явиться в фільмах «Клуб мільярдерів» і «Листопадові злочинці». Елгорту також належить фінальна картина серії «Дивергент», де він грає брата головної героїні.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####