01
ЛИП
2016

Ральф-руйнівник чекатиме на вас у березні 2018-го року

Режисер Річ Мур («Зоотрополіс», «Сімпсони») і продюсер Кларк Спенсер («Зоотрополіс», «Вольт») зібрали разом команду творців, які працювали над першим фільмом, номінованих на премію «Оскар». Сценарист анімаційного блокбастера «Зоотропололіс» Філ Джонстон візьметься за історію другого фільму про Ральфа, а також розділить режисерське крісло з Річем Муром. 
 
Кадр з мультфільму «Ральф-руйнівник»

Творці фільму разом з відомим актором  Джоном Сі Райлі, який озвучує Ральфа в англомовній версії фільму, оголосили про повернення Ральфа на великі екрани на платформі Facebook Live.

«З самого початку роботи над фільмом «Ральф-руйнівник» ми знали, що у наших персонажів дуже багато шляхів розвитку, — говорить Мур, який зайнявся роботою над продовженням майже відразу після виходу першого фільму і не призупинив проект навіть під час спільної роботи з Байроном Говардом над анімаційним хітом цього року — блокбастером «Зоотрополіс». — Ральф  знову нищитиме все навколо, але цього разу в інтернеті. Знайомі глядачам персонажі з першого фільму з'являться і в продовженні. Ми неймовірно раді знову працювати з ними, і з акторами, які подарували свої голоси героям»

 
На фото: Річ Мур

«Ми з Ральфом дуже близькі і я ціную нашу дружбу з персонажем, - доповнює актор Джон Сі Райлі. – Я з нетерпінням чекаю зустрічі з цим велетом. Досвід, який я отримав, працюючи над першим фільмом про Ральфа, безцінний і я радий повернутися до озвучки цього персонажа. Я переконаний у тому, що глядачі  усього світу будуть щасливі знову побачити Ральфа на екрані». 

 
На фото: Джон Сі Райлі

«Інтернет – ідеальне місце для Ральфа і Ванілопи, - вважає сценарист фільму. – Масштаб і обсяг гри дають безліч можливостей для створення комічних ситуацій».

У перший вікенд прокату в США фільм «Ральф-руйнівник» став найкасовішим фільмом серед усіх проектів Walt Disney Animation Studios. Фільм був номінований на премії «Оскар» і «Золотий глобус» в категорії «Найкращий анімаційний фільм», отримав премію Гільдії продюсерів США в категорії «Найкращий анімаційний фільм» і переміг у п'яти номінаціях анімаційної премії «Енні»: «Найкращий анімаційний фільм», «Найкраща режисерська робота», «Найкращий акторський склад», «Найкращий сценарій» і «Найкращий саундтрек». 

Зустрічайте продовження анімаційної пригоди від Disney «Ральф-руйнівник» у березні 2018 року!

 
#####