04
ИЮЛ
2016

Джеймс Кемерон розкритикував «Пробудження сили»

Минулого тижня інтернет виявив на YouTube інтерв'ю Джеймса Кемерона, де режисер відкрито висловлює свою думку про фільм Джей Джей Абрамса «Зоряні війни: Пробудження сили». Спойлер: Камерону не дуже сподобалося.

Зазвичай в Голлівуді не прийнято обговорювати роботу колег або конкурентів, вже тим більше в негативному світлі. Однак інтерв'ю режисера «Аватара» виявилося студентським проектом, а тому не отримало особливої ​​уваги в момент публікації. Тільки зараз відео було виявлено, і фрагмент з висловлюванням про «Пробудження сили» розійшовся по мережі.

 

«Джордж Лукас - мій друг, - каже Кемерон. - не хочеться казати багато про фільм, тому що я також поважаю Джей Джей Абрамса і хочу подивитися, куди далі піде франшиза».

Постановник «Титаніка» все-таки зважився на розгорнуте пояснення. «Повинен сказати, що шість фільмів Джорджа були набагато оригінальніше в візуальному втіленні. Новий фільм був швидше перегрупуванням вже відомих сюжетів і персонажів, яких ми вже бачили, а нові герої робили тільки перші кроки. Загалом, для мене все поки невизначено. Хочеться подивитися, що буде далі».

 
На фото: Джеймс Кемерон

Кемерон визнається, що оригінальний фільм 1977 року надихав його: «В той момент це була справжня революція в світі візуальних ефектів, і мені хотілося підтримати її. "Зоряні війни: Епізод IV - Нова надія" був фільмом, завдяки якому я зважився спробувати себе в кіно».

У минулому році Джеймс Кемерон підтримав фільм «Термінатор: Генезис», за що згодом піддався критиці з боку глядачів.

Режисер продовжує роботу над продовженнями «Аватара», перше з яких з'явиться в прокаті в 2018 році.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####