04
ИЮЛ
2016

«Тихоокеанський рубіж 2» має дату релізу і Скотта Іствуда

Завдяки зборам в Китаї у «Тихоокеанського рубіжа» буде сиквел. Більш того, прем'єра продовження вже отримала дату релізу - 23 лютого 2018 року. До однієї з головних ролей приписаний Джон Боєга, а компанію йому складе Скотт Іствуд.
 
На фото: Скотт Іствуд

Відомо, що Боєга зіграє сина героя Ідріса Ельби, тоді як роль Іствуда поки тримається в таємниці. Зйомки фільму планується розпочати в кінці цього року.

Прокат 23 лютого 2018-го означає, що «Тихоокеанський рубіж 2» вийде на другому тижні прокату «Чорної пантери», а через тиждень після битви гігантських роботів і Кайдзу на екранах з'явиться нова картина від Fox і Marvel.

 
На фото: Джон Боєга

«Тихоокеанський рубіж» Гільєрмо дель Торо зібрав в світі 411 млн доларів, але на США довелося тільки 102 млн. Стрічка з бюджетом в 190 млн доларів змогла окупитися завдяки закордонному прокату.

На жаль, дель Торо залишається в сиквелі тільки в якості продюсера, а режисерське крісло займе шоураннер серіалів «Шибайголова» і «Спартак: Кров і пісок» Стівен С. ДеНайт.

 
Кадр з фільму «Тихоокеанський рубіж»

Сценарій другого «Рубіжа» написав автор «Пасажирів» Джон Спейтс.

Скотт Іствуд, син Клінта Іствуда, зараз знімається в бойовику «Форсаж 8», а в цьому році його можна буде побачити у фільмі «Загін самогубців».

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####