25
ЛИП
2016

Marvel на Comic-Con: «Доктор Стрендж» і «Капітан Марвел»

Зал H виставкового залу в Сан-Дієго побачив перші кадри нового «Тора», дізнався, що Капітана Марвел зіграє Брі Ларсон, і подивився трейлер «Доктора Стренджа», який вже встигли дублювати українською.

Презентація розпочалася з нарізки, яка показала всі фільми Marvel Studios - від «Залізної людини» 2008 року до «Першого месника: Протистояння». Завершився показ новим логотипом, який тепер включає в себе слово «студія».

 

Президент Marvel Studios Кевін Файгі представив режисера «Чорної Пантери» Раяна Куглера. «Я великий фанат коміксів, - зізнався постановник драми« Крід: Спадок Роккі Бальбоа». - У 2009 році я їздив на свій перший Comic-Con і сидів десь отам, далеко, так що дивитися на вас всіх звідси дуже дивно! Зараз ми вколюємо щосили, пишемо сценарій». Знімати «Чорну Пантеру» почнуть у січні.

Після цього на сцену вийшов сам виконавець ролі Т'Чалли. Чедвік Боузман подякував усім, хто схвалив його появу в ролі Пантери в «Протистоянні», і запевнив, що у Куглера заготовлено чимало сюрпризів для сольного фільму.

Куглер покликав на сцену інших акторів з «Пантери». Люпіта Ніонго, Майкл Б. Джордан і зірка серіалу «Ходячі мерці» Данай Джекесай Гуріра розповіли, кого вони грають. Гуріра отримала роль Окї, глави служби безпеки короля Ваканди. Героїню Люпіти Ніонго звуть Накіа, і вона буде коханою Т'Чалли. А Майкл Б. Джордан отримав роль антагоніста на ім'я Ерік Кіллмонгер.

 

Потім перейшли до фільму «Тор: Рагнарьок», який зараз знімає Тайка Вайтіті в Австралії. Файгі представив комедійну короткометражку про те, чим займався Тор під час дій «Протистояння» (спойлер: він намагався взяти відпустку від Супергеройського життя, але замість відпочинку отримав головний біль в особі офісного службовця Дерріла).

Як вже підтвердилося, «Рагнарьок» покаже нам Халка-гладіатора. Обладунки персонажа були виставлені на Comic-Con. У коміксах кілька найрозумніших людей Землі відправили Халка на нежилу планету, де він міг жити, не представляючи небезпеки для оточуючих. Однак Халк приземляється на планету Скаар, де його беруть в полон і примушують битися в гладіаторських боях (наприклад, проти Срібного Серфера). В результаті Халк влаштовує революцію і стає королем планети.

 
Обладунки гладіатора Халка

Після презентації «Тора» по залу поповз дим, і на сцену вийшов Бенедикт Камбербетч, який грає головну роль у фільмі «Доктор Стрендж».
 
Amazing shot of Benedict Cumberbatch on stage for DOCTOR STRANGE #sdcc pic.twitter.com/KY3jefxVqR

- Rob Trench (@robtrench) July 24, 2016

Режисер фільму Скотт Дерріксон повідомив, що «Стрендж» - це для студії Marvel новий поворот, приблизно такий же, як і комікси про цього персонажа, що змінили сприйняття коміксів Marvel кілька десятиліть тому. На сцену вийшли Тільда ​​Свінтон, Мадс Міккельсен, Рейчел МакАдамс, Чіветель Еджіофор і Бенедикт Вонг.
 

Говорячи про те, як Старійшина змінив стать, Свінтон сказала: «Будь-який з нас може бути Старійшиною. Хто знає, кому випаде шанс стати їм? Старійшина - це титул». Міккельсен трохи представив свого лиходія Кесілуса: «Мій персонаж вірить в кращий світ і кращий всесвіт. Він не класичний лиходій, він швидше за все вірить в свою справу».

Трейлер «Доктора Стренджа» дійсно відрізняється від всіх попередніх фільмів Marvel.

 

Брі Ларсон в твіттері вивісила прекрасний знімок, підписавши його: «Називайте мене Капітаном Марвел». Таким чином, підтвердився минулий на початку літа слух про те, що лауреатка премії «Оскар» отримала роль в першому фільмі Marvel про жінку-супергероїню. «Капітан Марвел» вийде на екрани 7 березня 2019 року.
 

Не обійшлося без «Людини-павука», зйомки якого зараз в розпалі. Режисер Джон Воттс сказав, що всесвіт Marvel дуже йому подобається, але він, по суті, знімає кіно про школярів. «Це фільм про 15-річного хлопця. По суті кажучи, основа всесвіту Marvel. Ми знаємо, як бути мільярдером-плейбоєм, знаємо, що таке бог-прибулець, дізнаємося про нові астральні плани, ну а тепер зрозуміємо, як впоратися з пубертатним віком».

У стильній нарізці, показаної на Comic-Con, в основному були елементи зі шкільного життя Пітера Паркера, але в фіналі показали Стерв'ятника. Можливо, якраз його грає Майкл Кітон.

 

За матеріалами Comic Book Resources, Variety і Birth.Movies.Death.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####