26
ЛИП
2016

«Легіон» і «Фантастичні звірі»: Третій день Comic-Con

Трейлер «Легіону», новий всесвіт світу Джоан Ролінг в «Фантастичних звірях», незвичайний король Артур, «Зоряний шлях: Діскавері» - дивимося, що ще показали на Comic-Con в минулу суботу.

«Фантастичні звірі і де їх шукати»

Відвідувачам залу H роздали чарівні палички - копії тієї, що знаходиться у володінні Ньюта Скамандера, головного героя «Фантастичних звірів». Едді Редмейн змахнув чарівною паличкою, 7000 осіб підхопили заклинання Lumos Maxima, і на екрані з'явився новий трейлер фільму, дія якого починається в 1926 році, задовго до подій «Гаррі Поттера».

 

Актори з фільму відповіли на питання про те, хто їх улюблений персонаж всесвіту Дж. К. Ролінг. «Я був фанатом Рона, - сказав Редмейн. - Руперт Грінт відмінно зіграв, незважаючи на свою молодість». Колін Фаррелл назвав своїм кумиром Аластора Дикозора Грюма: «Обожнюю Брендона Глісона, який його грав». Елісон Судол вибрала Алана Рікмана і його Северуса Снейпа.

На презентації фільму в залі H відзначився Езра Міллер, який перекотився за стіл після «Ліги справедливості». Він грає Кріденса - сина екстреміста, який хоче знищити всіх чарівників. Міллер розповів, що костюмери настільки ретельно підійшли до створення автентичних нарядів, що навіть нижню білизну повторювало те, що носили в 1920-х. «Я вкрав труси», - радісно повідомив актор.

EW

«Конг: Острів черепа»

Фільм за участю Тома Хіддлстона і Брі Ларсон нарешті постав перед глядачами, проте на презентації в залі H в Сан-Дієго зіркою став Джон Гудман. Невинне запитання про те, як працювалося з величезною мавпою, перетворилося в феєрично смішну відповідь актора.

«Доводилося кликати його Конгом, або містером Конгом. На ім'я ніяк. До речі, звуть його Лео, якщо що, - заявив Гудман з абсолютно серйозним обличчям. - Але якщо зовсім по часнику, то він офігенний актор. У нього є всі дані. І він заслужив своє право вередувати. Він постійно запізнювався на 20 хвилин в гримерку, але на майданчику ніколи не напивався. Може, ви почуєте всякі байки про те, як містер Конг катався на дахах таксі, але взагалі він кльовий хлопець. Ось тільки з пресою не спілкується».

 

The Guardian

«Король Артур: Легнда меча»

Гай Річі був відсутній на презентації власного фільму, який за планами студії Warner повинен стати першим з шести. Зате прибув Чарлі Ханнем, який зіграв короля Артура в цьому абсолютно несподіваному перекладенні знаменитої легенди.

Описуючи свою версію Артура, Ханнем сказав: «Він, безумовно, що не сутенер. Він просто живе в борделі». Якщо на те пішло, Артур Ханнем - це і справді дуже непростий персонаж. Він нахабний хлопець з вулиці, типовий герой фільмів Річі. Сам режисер якось сказав, що хороші хлопці занадто нудні. Так що готуємося до поганців Артура і дивимося трейлер.

 

«Lego фільм: Бетмен»

Трейлер цього фільму став чи не найбільш смішним на Comic-Con. У ньому Альфред настійно рекомендує Бетмену (Вілл Арнетт) зайнятися чимось серйозним. Наприклад, вихованням юного сирітки Робіна, якого Брюс Вейн усиновив. Робіна озвучує Майкл Сера, Джокера - Зак Галіфіанакіс, а Альфреда - сам Рейф Файнс.

 

«Зоряний шлях: Діскавері»

У нового серіалу «Зоряний шлях» з'явилася назва «Діскавері». Це заміна «Ентерпрайз», новий корабель Федерації, який видно на промо до серіалу. Номер «Діскавері» - NCC-1031, тоді як номер «Ентерпрайз» - NCC-1 701. Відразу пішли чутки про те, що новий серіал буде розвиватися за часів, показаних в оригінальному серіалі 1966 року народження, якщо навіть не раніше.

На презентації серіалу шоураннер Браян Фуллер розповів, що дія «Діскавері» впишеться в таймлайн оригінальних серіалів, а не перезапуск фільмів. На жаль, точний час Фуллер не назвав.

Презентація була покликана відзначити 50-річчя франшизи, але шоураннеру все одно довелося відповідати на питання по «Діскавері». «Я вважаю, що новий серіал повинен бути таким же прогресивним, як і "Зоряний шлях" в свій час, а також розповідати історії в дусі спадщини Джина Родденберрі». За словами Фуллера, оповідання серіалу буде не епізодичним, а послідовним, як книга.

 

EW

«Флеш»

Серіал за мотивами коміксів DC продемонстрував трейлер третього сезону. Як і очікувалося, він буде присвячений так званому Флешпойнту - події, описаній в однойменних коміксах. Флешпойнт - це свого роду альтернативний всесвіт, що з'явилася, коли Баррі Аллен відправився в минуле, щоб врятувати матір. Все начебто добре, Баррі щасливий, проте поступово світ навколо нього починає розвалюватися.

За словами продюсерів, в новому сезоні буде відразу два лиходія. Один з них - теж швидко бігаючий персонаж, а другий - моторошний Доктор Алхімія в масці. За Доктора буде говорити Тобін Белл, який озвучував антагоніста в фільмах серії «Пила».

 

EW

«Легіон»

Девід Хеллер - один з наймогутніших мутантів на планеті. Може й ні, але серіал «Легіон», знятий за мотивами коміксів Marvel. Ден Стівенс грає мутанта-телепата, який в коміксах був сином професора Ксав'є. Джон Ландграф, глава каналу FX, на якому демонструватиметься «Легіон», раніше відзначав, що цей персонаж існує в паралельному всесвіті від фільмів франшизи «Люди Ікс».

 

«Готем»

Третій сезон «Готема» розпочнеться 19 вересня на каналі Fox. Бен МакКензі, який грає Джима Гордона, розповів, що дія почнеться через півроку після подій, показаних у другому сезоні. «Монстри випущені на волю, і в місті починається анархія», - каже актор. Його героєві доведеться стати практично мисливцем за головами, а його відносини з Леслі (Морена Баккарін) пройдуть перевірку на міцність.

 

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####