10
СЕР
2016

Дочка Мілли Йовович знялася в новій «Оселі зла»

Франшиза про боротьбу з зомбі перетворилася в сімейне діло.

Чоловік Мілли Йовович Пол У. С. Андерсон зняв шосту картину серії, а роль Червоної королеви зіграла їхня дочка Евер. Сімейний підряд вперше працював на трьох, і Йовович днями розповіла, як було зніматися разом з Евер. Що забавно, актриса відповіла на питання дочки, задане в рамках зустрічі з користувачами Facebook.

 
Кадр з фільму «Оселя зла: Фінальна битва»

Червона королева, яку зіграла Евер, - нова версія диявольського суперкомп'ютера, чий аватар приймає форму дівчинки з 2002 року, коли вийшов перший фільм франшизи. Восьмирічна Евер поцікавилася у мами, чи сподобалося їй зніматися з нею.

«Працювати з тобою було одне задоволення, - відповіла Мілла Йовович. - Ти неймовірно талановита актриса, набагато краще за мене. Я пишаюся тим, що знімалася з тобою. Ти чудово прислухаєшся до всіх наших прохань і розумієш, що значить бути природною і органічною. Ти вражала мене кожен день».

Перший трейлер фільму, що вийшов 9 серпня, показує повернення Еліс у виконанні Йовович в Ракун-Сіті на вимогу Червоної королеви. «Людство перестане існувати, якщо ти не повернешся в Вулик», - говорить комп'ютер.

 

Для Йовович «Оселя зла: Фінальна битва» стане фінальним виходом в образі Еліс, однак актриса висловила бажання з'явитися в відеогрі. «Це питання, звичайно, варто адресувати Capcom, але я б із задоволенням взяла участь в грі, - сказала Йовович. - Коли я знімалася в першій "Оселі зла", то була великою прихильницею гри, і мені завжди хотілося зіграти персонажа гри. Було б круто подивитися, як Еліс надирає дупи в комп'ютерах».

Актриса зізналася, що вийти з ролі Еліс було непросто. Вона занадто звикла до декорацій: «Ти біжиш щодуху, то мерзнеш, то живеш в грязюці. Я звикла постійно перебувати в світі цих фільмів».

За сюжетом «Фінальної битви» дія відбувається п'ять років після подій першої «Оселі зла».

Дивитися фільми зі своєю участю Мілла Йовович не любить: «Це як слухати власний голос на автовідповідачі. Бісить!»

 
Мілла Йовович з дочкою Евер

Перший фільм за однойменною відеогрою вийшов 14 років тому, коштував 33 млн доларів і зібрав в світовому прокаті трохи більше 102 млн. Найуспішнішою стала стрічка «Оселя зла: Потойбічне життя», яка зібрала 296 млн. Тоді ж до франшизи повернувся Пол У. С. Андерсон, який відійшов від неї на два фільми. Крім того, Андерсон і Йовович знімали картину, будучи вже чоловіком і дружиною.

EW
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####