11
СЕР
2016

Режисер «Чудової сімки» перезніме «Обличчя зі шрамом»

Антуан Фукуа, чия «Чудова сімка» відкриє фестиваль в Торонто, зніме ремейк «Обличчя зі шрамом».
 
На фото: Антуан Фукуа

В основі картини - роман Армітеджа Трейла, який був уже двічі екранізований. Нова екранізація представить історію іммігранта, що вибивається з грязі в князі, але перемістить в дію в сучасний Лос-Анджелес. Останній варіант сценарію написав Джонатан Херман, один з авторів «Просто із Комптона».

Перша версія «Обличчя зі шрамом» вийшла в 1932 році. Пол Муні грав вихідця з Італії, що перетворюється на впливового чиказького гангстера. Картина викликала чимало суперечок через свою жорстокість і пролежала більше року на полиці, поки режисери Ховард Хоукс і Річард Россон не вирізане ряд сцен.

 
«Обличчя зі шрамом», 1932 рік

«Обличчя зі шрамом» Браяна Де Пальми побачило світ в 1983 році. Режисер зробив головного героя кубинцем, який прибрав до рук торгівлю кокаїном в Маямі 1980-х. За роль Тоні Монтани Аль Пачіно номінувався на «Золотий глобус».

Антуан Фукуа дебютував в кіно трилером «Вбивці на заміну», але справжню популярність йому принесла кримінальна драма «Тренувальний день» за сценарієм Девіда Ейра. До слова, Ейр також доклав руку до сценарію «Обличчя зі шрамом».

 
«Обличчя зі шрамом», 1983 рік

У минулому році у Фукуа вийшла спортивна драма «Лівша», а у вересні режисер представить свій вестерн «Чудова сімка» на фестивалях в Торонто і Венеції.

Раніше повідомлялося, що режисером ремейка «Обличчя» стане чилійський постановник Пабло Ларраін, відомий своїми фільмами «Ні» і «Клуб». Однак контракт з ним так і не був підписаний.

Deadline

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####